lørdag 24. september 2011

Takk, Mari-Anne!

Denne flotte damen tipset meg om mat en ganske ny-gravid kan like. Reker.

Åh, som jeg gleder meg, mannen er ute å handler inn til det nå ;-) Blir riktignok reker i lake, men det får gå. De smaker ikke så bra som de andre, men man slipper pillinga. Det er deilig, jeg begynner alltid å klø mellom fingrene av det, og løper for å vaske henda mine hele tiden.

Mmmmm... REKER! Igjen, Mari-Anne, Takk for tipset ;-)

2 kommentarer:

 1. Så godt å se at jeg kunne tipse om noe du liker! Sånn by the way trålte vi hee Tvioli i København etter rekesmørbrød til en 3mndr på vei meg. Vi måtte kunne sitte inne, mannen måtte få øl og jeg måtte få rekesmørbrød. Mannen var en smule lei på slutten siden vi måtte gå forbi veldig mange steder hvor de hadde mye godt han kunne spise...
  Og så anbefaler jeg skyllebolle til hjemmepilling, da slipper du å måtte løpe hele tiden. Ellers så er vel det å være gravid en god unnskyldning for at mannen skal pille rekene for deg før dere begynner å spise også : ) Utnytte alle nye muligheter vet du!
  Klem til deg, mannen og lille eskimo!

  SvarSlett
 2. Mari-Anne:
  Joda, bruker skyllebolle, men det hjelper liksom ikke ;-)
  Hvis mannen skal pille rekene mine må vi planlegge litt bedre... Da er han nødt til å begynne ved frokosttider, om han skal klare nok reker ;-)

  SvarSlett