søndag 4. september 2011

Håpløst.

Jeg er kjemperedd for tiden.
Igår hadde jeg som sagt brun Crinone. Idag også, men i betydelig mindre mengder. Akkurat sånn det var sist, når det ikke ble noe graviditet. Den brune crinonen kom og gikk, helt til blodprøven viste negativt, jeg slutta på crinone og blødningen kom for fullt. Jeg er redd for at det samme skjer denne gangen.
Det føles som at mensen snart kommer. Jeg har aldri hatt menssmerter på noen måte, men føler på en måte litt "press" i nedre mageregion. Akkurat som når mensen er på vei. Akkurat som nå.

Jeg er tom for tester, får ikke sammenlignet streker.

Nei, dette forsøket har jeg nok også mistet håpet for, så får vi bare se om det blir en positiv overraskelse, eller en bekreftelse på skuffelsen på onsdag. Ville vært for godt til å være sant om vi lyktes etter bare to innsettinger.

4 kommentarer:

 1. Ikke noe kjekk lesning på en søndag, men håpet er vel ikke ute enda? Det er jo mange som spotter rett før positiv test, og som gjerne spotter litt til og fra ganske lenge ut i svangerskapet.

  Hvorfor kan ikke du være en av dem?

  Ang de "mensensmertene" du kjenner i magen din, det kan jo være positivt det!

  Jeg har mange tester liggende, dessverre kommer ikke de frem til deg før du skal ta blodprøve, hvis ikke skulle jeg sendt dem til deg!

  Klem

  SvarSlett
 2. Jeg synes ikke du skal gi opp håpet! Fra felleskatalogen:
  Bivirkninger: Hyppige (>1/100): Endokrine: Ømme bryster. Øvrige: Tretthet, somnolens, hodepine. Mindre hyppige: Urogenitale: Vaginal irritasjon, irritasjon på applikasjonsstedet. Øvrige: Småblødninger.

  SvarSlett
 3. Heei!

  Fikk du tatt test i dag??? Følger spent med her jeg:) Håper og krysser fingrene for dere!! Merkelig hvor engasjert man blir ;D

  SvarSlett