tirsdag 20. september 2011

Nei og nei og nei...

Jeg blør.
Igjen.
Masse friskt denne gangen.
Kom når jeg satt på do isted, men det har ikke kommet mer etterpå. Jeg vet EnBlirTo hadde noe lignende tidlig i sitt svangerskap, så håper dette ikke betyr noe. Vet ikke helt om jeg gidder gå til legen med det, må se det an litt.
Vil det komme mer blod? Vil jeg få smerter? Jeg kjenner ingenting annet enn jeg har kjent. LEgene får ikke gjort noe med det uansett, om dette viser seg å være noe som ikke skal vare. Satte kvelds Crinonen isted, bare for å se om det ble med noe blod på den, men det fulgte bare med en liten klump med størknet blod da.
Jeg håper dette ikke betyr noe galt, samtidig har jeg jo ikke hatt store følelsene for dette svangerskapet, av en eller annen grunn.

Jeg er forundelig lite engstelig og redd nå. 

Oppdatering kommer, når jeg vet mer.

9 kommentarer:

 1. Klem til deg.
  Det kan være uskyldig, det kan være dårlig nytt. Hvor mye var det snakk om? Positivt at det ikke har fortsatt å blø, en evnt abort vil blø mer enn en menstruasjon på dette tidspunktet vil jeg anta. Krysser alt jeg har her! (magefølelsen MIN er god!;)

  SvarSlett
 2. Å nei! :(
  Håper det bare er litt festeblødning eller slik blødning som mange gravide kan oppleve i starten!
  Krysser fingrene!!
  -Klem-

  SvarSlett
 3. Jordmoren:
  Det er ganske vanskelig å anslå mengde, synes jeg, men jeg trur kanskje det var mindre enn ved vanlig mens. Men, siden det kom i toalettet og på papiret, så er jeg ikke sikker. Var nettopp på do igjen, og nå er det kun såvidt litt fargenyanse på papiret. Sånn pleier det av og til å være før mensen setter igang for fullt hos meg, så tør ikke tro noenting, egentlig.

  Veien:
  Festeblødning er det nok helt sikkert ikke, siden det har vært festet i noen uker allerede. Men håper selvfølgelig det ikke er farlig. Tør ikke tro, men håpe, det gjør jeg.

  SvarSlett
 4. huff da.. jeg vil bare si at jeg småblødde helt til uke 25 i mitt første svangerskap- så det trenger jo ikke å være noe galt.

  Uten at jeg vet om det her noen betyding egentlig, så fikk jeg hvertfall streng beskjed dom å ta det helt rolig. Ikke hus vask og tunge løft, ikke sex og ikke masse gåing.

  Lykke til.. Håper det ikke er noe.

  SvarSlett
 5. Blødninger er vel det man er mest engstelig for når man endelig er blitt gravid, så dette var ikke noe moro å lese...

  Når det er sagt så er det veldig mange som opplever slike blødninger til og fra i svangerskapet uten at det hadde noe å si. Jeg håper jo selvsagt på det, jeg hadde og har så gode følelser rundt denne lille kjøttkaka.

  Mange klemmer fra meg...

  SvarSlett
 6. Ånei.. håper det er bare kjøttkake bølla som kødder med deg! Er ikke lenge til du skal på UL nå, såper virkelig du får høre at der er noe! Stor klem til deg!

  SvarSlett
 7. Er jo veldig mange som opplever blødninger tidlig i svangerskapet som ikke får noen betydning for det som er i magen.

  Vi håper selvfølgelig at du har hatt en "snill" blødning, og at det ikke vedvarer. Satser på at bøllefrøet (ja, for det er et bøllefrø når det gjør deg bekymret) ;) fortsatt koser seg i sin lune livmorhybel.

  Men som du skriver selv så var jo Enblirto veldig plaget med blødninger over lang tid, men det roet seg heldigvis ned og spiren hennes klamret seg fast.

  Har en god magefølelse.

  Mange klemmer fra oss to.

  SvarSlett
 8. Æsj, dette var ikke hyggelig å lese. Det er som du sier ikke mye å gjøre verken fra eller til så tidlig.

  MEN, for din egen del skal du dra til legen og få henvisning til ultralyd. Det spiller ingen rolle at du har planlagt ultralyd neste uke! OG, blødninger kan man ha, ganske store også. Det er når det blir menssmerter i tillegg at man har virkelig grunn til bekymring.

  ALL blødning i svangerskapet skal sjekkes, så dra til legen i morgen tidlig uavhengig av smerter mer blødning eller ikke.

  Krysser fingre og tær for at det er ei bølle du har i magen som kødder det til for deg og ikke noe farlig.

  Masse tanker og store klemmer <3

  SvarSlett
 9. Sier som EnBlirTo, ta en tur til lege eller gyn i morra! Ellers får man håpe at det er Crinonen som har irritert slimhinnene dine...og husk at blod som blandes med vann/slim/utflod ofte ser mye mer ut enn det som faktisk er rent blod! Jeg krysser fingre og tær for deg, og håper dette bare er skremmeskudd :)

  SvarSlett