torsdag 8. september 2011

Svangerskapskalenderen

JA, graviditeten går meg helt til hodet. Derfor har jeg nå bestilt meg Svangerskapskalenderen, gjennom BokKilden.

Klikker du her, kommer du rett til siden hvor også du kan bestille. Jeg vet det er flere der ute som også er gravide, så go nuts! :-)

Formen er ellers bedriten. Dvs, når jeg er på praksisjobben, så går det helt fint, men så fort jeg ser sofaen når jeg kommer hjem, så tiltrekkes jeg lett mot den. Sofaen er så god, og jeg sovner lett. DA kjenner jeg godt hvor sliten jeg faktisk er.
Litt løgn farer jeg med, når jeg sier det går helt fint når jeg er i praksis. Når vi spiste lunsj idag måtte jeg virkelig tvinge ned matpakken, kvalmen var hakket før retur, men det holdt seg nede. Skiver med skinke, som jeg ellers er veldig glad i var ikke så godt plutselig :-/
Kvalmen gikk heldigvis over igjen etterhvert.

Til alle dere som har gratulert meg på deres egne blogger, tusen takk asså! :-) Dere er gull!

Dette var dagens oppdatering. Håper dere har en fin kveld.

Klem

4 kommentarer:

 1. Hadde gått bananas selv jeg om jeg endelig hadde blitt gravid, så jeg skjønner deg UTROLIG godt!!! :D

  SvarSlett
 2. Skjønner godt at graviditeten går deg til hodet, er jo helt normalt det når man har lengtet etter det så veldig lenge. :)
  Kan vel med sikkerhet si at vi også kommer til å "go nuts" den dagen spiren sitter hos oss også.

  Så herlig å lese bloggen din, blir så glad. Ja, ikke over at du er slapp, trøtt og kvalm, men at du faktisk er gravid :D JIPPIIIIIII!!!!

  SvarSlett
 3. Så herlig at det går til hodet på deg :D Jeg ser jo allerede at denne fiskebolla, eller var det kjøttkaka kommer til å få verdens beste foreldre!! H*n er utrolig heldig. Synd jeg ikke skal få æren av å ha h*n i barnehagen min :D

  SvarSlett
 4. Eier ikke matlyst selv om dagen... igår spiste jeg kun 2 måltider, og det har jeg gjort idag også... Å jeg som ELSKER mat! Tenker på det 24/7 til vanlig, nå er det ingenting som frister. Hadde jeg skullet smøre matpakker hadde jeg vært kreativ å funnet på noe kjempegodt! Skinkesalat i pitabrød f.eks? Kylling & salat med rømmedressing i tortillalefse?
  Er så kjempeglad for at du er gravid, å er gjerne med på trilletur i Ålesund neste sommer (om jeg er gravid nå) =)

  SvarSlett