onsdag 7. september 2011

1224

Hyggelige sykepleieren på KK kunne fortelle meg at for en HCG prøve skulle være positiv, så må verdien være over 100. Verdien var på 1224, så hun kunne lett forstå at jeg har testet positivt i ei uke allerede. Planen nå er at jeg skal på UL om en 3 ukers tid, for å se at alt er i orden.
Dette var jammen gøy, nå skal jeg feire med ei plomme! Kanskje tre.
Mannen jubla i telefonen, og han har fortalt det til sjefen, så jeg hørte sjefen hans juble i bakgrunnen også ;-)

FY FLATE, kilte det ikke i magen fra før, så gjorde det søren meg det nå!

Spørsmålet er nå: Hvordan i huleste skal jeg klare å vente i 3 uker på en UL? Dette er virkelig et spill basert på venting, så det er vel bare å smøre seg med tålmodighet. Vel, sånn sett, så har vi jo ventet i såpass mange år som vi har, så da er vel ikke 3 uker så mye hverken fra eller til.

Åh, jeg vet ikke hva mer jeg skal skrive. Jeg er bare helt bortreist i hue akkurat nå.

YEEEY <3

13 kommentarer:

 1. Oi oi oi for et herlig HcG nivå! :D Synes dere skal feire skikkelig begge to, enten det blir med eller uten plommer. GRATTIS, og denne gangen roper jeg og ikke hvisker forsiktig :D

  Nå er spørsmålet: er det en eller to der inne? ;) Skjønner godt at 3 uker virker som en hel evighet, men tiden går nok fort likevel.

  Jeg er også helt bortreist i hue, da kan vi surre sammen :)

  Tuppen

  SvarSlett
 2. Så herlig! Jeg opplevde at de første ukene av graviditeten gikk veldig sakte. Man tror ikke helt at det er sant, og vil helst at tiden skal gå fort slik at det blir mer sikkert :) Men nå synes jeg ukene raser avgårde ;) Bare nyt de gode dagene og beruselsen og lykken over å være gravid, tiden går uansett rett vei ;)
  Klem :)

  SvarSlett
 3. GRATULEREEEEEEER!!!

  SvarSlett
 4. Herlighet... jeg har virkelig vært helt borte fra blogglesing i det siste.... jeg har prøvd, men ikke rukket. Nå markerte jeg alle de 434 innleggene som lest på bloglovin for å starte på nytt og ENDELIG fikk jeg lest bloggen din. For en gledelig nyhet!!!! Gratulerer så masse! Jeg er så utrolig glad på dine vegne. Nå krysses alt som krysses kan for at den klamrer seg fast i alle de 40 ukene den skal være der. (Foresten: bloggen din er blitt veldig fin også)

  SvarSlett
 5. Oi! Det var jammen meg litt av en hcg-verdi! :D

  SvarSlett
 6. Herregud kor glad jeg er på deres vegne! :) Smiler fra øre til øre her! :) Å så spennende det blir å få høre hvor mange som er inni der! :)

  SvarSlett
 7. hurraaaaaaa:)

  sandramedhjertetihånden

  SvarSlett
 8. Fyyyy flate så rått! Er sykt glad på dine vegne. Gratulerer!!!! Det må være uvirkelig. Etter så mange år med prøving, og så endelig :D

  Lykke til videre!

  SvarSlett
 9. Hipp, hipp, hurra! Jeg ble så rørt her at tårene trilla. Hadde jeg orka, men jeg er så mett på cherrytomater (he he), så skulle jeg hoppa i taket. Men rumpa er for godt plantet i sofaen akkurat nå...

  Og det HcG-nivået ditt? Det er MYE høyere enn mitt var på det stadiet, hi hi... Forundrer meg ikke om det er to der inne... Gleder meg uansett på dine/deres vegne!

  Stor klem <3

  SvarSlett
 10. Gratulerer!!! Det er så kjekt å se at endelig så er der deres tur, etter alle de årene med prøving!! Virkelig glad på deres vegne!!!

  SvarSlett
 11. Utrolig kjekt!
  Skal du ta flere prøver for å sjekke stigning? Ikke at jeg tror det er nødvendig, du har jo symptomer i fleng :)
  Og en ting til; har du sjekket verdien ifht hcg-tabell? Det må vel være et ganske høyt tall det der? Sier som hun over, det skulle ikke forundre meg om det er to! Med tanke på de tidlige symptomene dine og. Ellers er du bare en skikkelig hormon-produsent :D

  SvarSlett
 12. Oi oi oi oi oi! Så mye jeg har gått glipp av mens jeg var på ferie! Hurra for en liten voksende eskimo i magen din! Gratulerer så forferdelig mye med hjertegullet på vei! Til lykke med bøllefrøet! Kanskje det er to inni der? To små eskimoer som varmer hverandre : ) Pga HCG-nivået altså.
  Og gratulerer igjen til deg og mannen!
  (om du ikke har forstått det enda så gleder jeg meg forferdelig på deres vegne)

  SvarSlett