fredag 9. september 2011

Sove sove sove...

...er alt jeg faktisk orker etter jobb. Huset ser virkelig bomba ut, hybelkaniner er blitt til hybeldinosaurer, kjøkkenbenken er borte, det samme er baderomsgulvet. Men gjett hva? Jeg gidder virkelig ikke å gjøre noe med det. Orken er helt og totalt borte. Det er ikke noe koselig å ha det sånn rundt seg, men hvorfor skal jeg bry meg? Jeg ligger jo bare her med øynene igjen allikevel.

Bare så det er sagt: Det er SLIK huset ser ut når mannen steller hjemme! Han kunne like gjerne latt være, ser ikke annerledes ut enn om ingenting hadde blitt gjort :-P haha... Vel... Han lar vel være han også... Han bare jobber og jobber om dagen... Søndag for to uker siden er siste dagen han har hatt fri, og det er ENESTE fridagen han har hatt på 4-5 uker, jeg har kommet ut av tellingen. Han er fremdeles på jobb nå også, og skal også jobbe imorgen. Nordsjøturnus, sa du? Neida, han driver bare med brannvern. På fastlandet. Lei? JA! Er jeg den som skal klage? Nei, men jeg gjør det allikevel.
Dette betyr nemlig at jeg må stå nærmest i halvsøvne å lage mat, fordi HAN ikke gidder... Haff..!

Guleroten er at sjefen til mannen jobber med en belønning til de som har stilt opp og jobbet på som bare rakkern de siste ukene. Grunnen til at det har blitt slik er deadline på et stort prosjekt i Bergen By, og leveranser som ikke har dukket opp til rette tider osv, osv.... Dere skjønner gjerne tegninga, om dere også har menn i byggebransjen. Noen ganger blir det bare slik, og det er heldigvis bare for en periode. Skjønner ikke at han gidder allikevel jeg da, men... Kanskje han er lei den sure, hormonelle kjærringa si? Isåfall,, så skjønner jeg hva han måtte mene. Trur ikke jeg er noe morsom å leve med om dagen. Bare sover og kjefter om hverandre. Og griner litt da, mellom alle latterkrampene. Stabilt? Niks, men det har jeg heller ikke påstått.

Hovedproblemet idag (neida, har enda ikke kommet dit), er at TV'n ikke funker. Splitter nytt tv, akkurat like nytt surroundanlegg, og ny tuner. Lyden er i høyttalerne, men bildet kommer ikke på skjermen. FREMDELES! Er det rart jeg kjefter eller? Det skjer jo aldri noe, aldri blir noe reparert, og jeg kan da ikke noenting om dette... Tenkern at jeg skal dra med hele ruklet til butikken og ordne opp eller? Hallo?

Nei, nå gidder jeg ikke klage mer engang.
Snakkes når jeg er i bedre humør da, folks!

1 kommentar:

  1. Ser bomba ut hos meg også, og kan ikke skylde på verken hormoner ellr graviditet, så trøst deg med det..

    TVen min piper plutselig, skjønner ikke hva det er for noe vas.. Du får late som om du hører på radioen! :D
    Men sånn ellers;stakkars deg :)

    SvarSlett