onsdag 28. september 2011

MMMMMMMMMMelk!

Pica. Dilla på noe spesielt. Finnes det ord på ting man absolutt ikke takler?
Vel, melk er en av mine diller. Kjeks klarer jeg ikke. Heller ikke varm mat. Jeg som ALLTID har likt varme måltider mye bedre enn brødmat, salater og sånt som jeg har ansett som "kjedelig"... Nå takler jeg ikke varm mat mer enn akkurat passe, og jeg har heller ikke blitt mer glad i brødmat eller salater. Selv om rekesmørbrød har blitt en suksess, så er jeg redd dette er noe jeg fort kan gå lei. Resultat: Noget tamt kosthold. Liten matlyst hjelper heller ikke på noenting.
Men melk? Nydligste jeg har smakt på leeeeenge!
Mannen var jo så snill og kjøpte gravidvitaminer til meg, med for at jeg skal klare å få i meg de, så må jeg ha drikkeyoghurt eller lignende å svelge det med. Spesielt den ene pillen som følger med. Om jeg ikke har noe tyktflytende i munnen innen den kommer inn i munnen, så lander den på tunga mi, og smaker verre enn drit!
Nå har jeg igrunn ikke smakt drit, men det kan umulig være verre... Problemet da er at jeg ikke lenger klarer konsistensen på drikkeyoghurt, surmelk eller vanlig yoghurt. Vel, surmelk har jeg vel aldri heller likt... Resultat: Fruen får ikke i seg de vitaminene som så sårt sikkert trengs.
Melk er fremdeles det beste i verden!
Kvalmen er fremdeles opp og ned, men ingen spya enda. Heldigvis. Har registrert at jeg er mest kvalm når jeg er mest sliten. Konklusjon: Sofaen slites med GOOOD samvittighet. Melk letter også litt på kvalmen, synes jeg. Sikkert bare innbilning, men melk er jo sååååå godt!
Trur jeg kunne levd på melk resten av livet!

Må ha det, bare må ha det!

2 kommentarer:

 1. Her i huset drikker vi mye melk, så lenge det er kaldt nok i kjøleskapet. Iiiiiskald melk er sinnsykt godt! Skjønner godt at du har dilla på melk. Lurer på om vi får dilla på noe når vi blir gravide? Sist jeg gikk gravid hadde jeg dilla på rista loff med appelsinmarmelade og melk, appelsinbrus, kokosboller og mandariner...

  Bra at du har funnet ut når du blir mest kvalm, kanskje du klarer å redusere kvalmen litt. :)

  Svarer på kommentaren din her:
  Det er vakkert og idyllisk, bare helt perfekt! Men det er ikke blitt vårt....enda :) Krysser fingrene for at det blir vårt om kun kort tid.

  Fantaserer om dette huset daglig, og ser for oss en fremtid med flere små løpende over gulvet. Drømmer om å innrede det med masse gamle møbler for å ivareta den gamle stilen som huset har. *sukk*

  Det ER paradis. <3

  SvarSlett
 2. U are not alone.... Mat har blitt ett tiltak, jeg som alltid har vært glad i å lage mat og spise mat klarer knapt å spise 2 små måltider pr dag. Igår fikk jeg mannen til å lage middag. Ritz kjeks klarer jeg og få i meg, så tror jeg skal kjøpe mange pakker så jeg har et lager ;p gleder meg til kvalmen gir seg... Vil bli glad i mat igjen!

  SvarSlett