torsdag 1. september 2011

Et første tegn??

Jeg har ikke skrevet så mye de siste dagene, det har rett og slett ikke vært så masse å skrive om. Hvem vil vel høre om mitt utrolige dårlige humør dag ut og dag inn?
Humøret er nå mye bedre. Fremdeles ustabilt, men sinne og frustrasjon kjenner jeg ikke så masse på lenger.

Noe som passer mer nå er glad, redd, engstelig, skeptisk, og full av planer i alle retninger. Hvorfor? Vel. Jeg var igårkveld skitlei av å vente, og måtte bare ta en test. Klokken var sikkert halv 1 i natt.

Her er resultatet:

 Ser dere to streker, eller er det bare min innbilning?? Vel, jeg gjorde jo til at jeg ikke har sovet et sekund i natt, til tross for at Crinonen slår meg helt ut. Vel, jeg måtte i alle fall ta en test til idag tidlig, for å være sikker.

Her er DET resultatet:
Det er mere tydelig her, sant? Men det er jo ALTFOR tidlig, skal jo ikke ta blodprøve før på onsdag! Min tolkning er at begge disse testene er positive, og hva er sjansen for det, om det kun er de to jeg har tatt?

Jeg tør ikke tro på dette før blodprøven er tatt, og jeg har fått resultatet.

Men hvis dette er sant, hvor heldige har ikke vi vært??? Ja, vi har prøvd i 4 og et halvt år å få små, men vi har tross alt bare fått satt inn et befruktet egg to ganger!! TO GANGER! Det er jo så og si ingenting i dette gamet. Det har vært slitsomt, det er fremdeles slitsomt, men akkurat idag er det verdt det. Jeg VET at jeg nå kommer til å få et realt slag i trynet om dette viser seg å ikke stemme.

Hjelp meg, folkens, hva skal jeg tro? Er mine antakelser rett, eller er jeg helt på jordet? Jeg er så redd for hva som nå kan gå galt.

Dette ble resultatet av en forvirret, glad og redd hjerne; et rotete innlegg. Ta det for hva det er, jeg tenker dere får med hovedpoenget her...! :-D

14 kommentarer:

 1. Hurra - det er jo ikke noen tvil om at testene er positive :)))) Gratulerer så masse, vennen, og lykke til :-D

  SvarSlett
 2. En strek er en strek!!! :D :D
  Og streken i dag er sterkere enn i går, så det tyder jo på at HcG nivået ditt i kroppen stiger. Blir spennende å høre hva nivået ditt ligger på når blodprøven skal tas på onsdag.
  Regner med at du holder oss oppdatert. ;)

  Venter litt med å skrike ut gratulasjonene, og hvisker sånn helt forsiktig: gratulerer... :D

  SvarSlett
 3. Flippy:
  Nydelige du... Jeg håper du har rett! Jeg er bare forvirret nå... Håper for alt i verden at dette skal være sant, og ikke lureri.
  Tusen, tusen takk for lykkeønskninger <3

  SvarSlett
 4. Tuppen og Lillemor:
  Ja, jeg tør ikke helt tro dette før blodprøvesvaret foreligger. Det er jo veldig veldig, veldig tidlig, om det skulle være noe.

  SvarSlett
 5. åååh, søte søte du - dette var et herlig innlegg med herlige bilder! :D Strekene er tydelige på begge bildene, og jeg greier ikke tro annet enn at hjertegullet endelig har bestemt seg for å komme :))

  Skjønner du kanskje er litt tilbakeholden inntil blodprøven ligger klar, og jeg ønsker deg all verdens lykke til disse dagene! :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer så mye :) så kjekt for dere ! Jeg tok også en test i går(rugedag 8) og den ble svak sånn som din første,ble usikker men får ta en ny i morgen!
  Ingen tvil at testen din er positiv jaffal :)

  SvarSlett
 7. Ett ønske:
  Jeg håper du har rett :-) Klem

  Anonym: Åh, spennende!! Send meg en mail, så jeg får vite hvem du er! Trilletur til sommeren, kanskje, kanskje, kanskje??? :-D

  SvarSlett
 8. Æææææ, kjente jeg ble litt glad nå. Måtte studere denne tingen, men tror jeg også ser to røde streker.. :D

  SvarSlett
 9. Toppenavheia:
  Ja, det var grådig vanskelig, spesielt på den første, men nummer to var jo litt klarere....!

  SvarSlett
 10. Ohoy! Gratulerer! :D Negativ test skal jo ikke ha strek i det hele tatt, og på det nederste bildet er det i alle fall en nydelig strek :) Men jeg skjønner at du er forsiktig optimist - under en måneds tid siden jeg selv opplevde de samme motstridende følelsene. Man har så lyst til å tro på det tilsynelatende positive resultatet, men lar ikke helt jubelen slippe løs før det er bankers ;) Gleder meg til å juble sammen med dere over det positive resultatet på testdatoen! :)
  Klem

  SvarSlett
 11. jaaaaaaaaaa så gøy! gleder meg til å se om den blir sterkere i morgen:)

  SvarSlett
 12. min drøm:
  Det er sykt vanskelig å være moderat. Her er barneutstyrssider surfet på i hele kveld, barnerommet pusset opp i hodet og hele pakka... Huff, skummelt dette! :-S

  Anonym:
  Ja, jeg har en test igjen, tenkte å spare til helgen en gang, men tviler jeg klarer å vente lenger enn til imorgen. Hvis den også er positiv, så er det ingen tvil om at det er noe der. Da er det bare å håpe at det vil bli værende der!

  SvarSlett
 13. Bare innom for å si GRATULERER med 2.premien i give-awayen vår! Ta kontakt med oss på mail så snart som mulig, slik at vi får adressen din så du får pakken i posten. :)

  Klemmer fra oss to.

  SvarSlett
 14. Tuppen og Lillemor:
  HURRA! :-D

  SvarSlett