fredag 23. september 2011

4 dager...

...igjen til Ultralyd. Gurimalla, vet ikke om jeg gruer meg eller gleder meg mest jeg asså. Blir godt å få det overstått, og få svar på hva som skjer eller ikke skjer der inne.

Idag er jeg hjemme fra praksisen. Jeg orket rett og slett ikke, kvalmen var så overveldende imorges. Men å spy? Neida... Heldigvis! Jeg er aldri nærmere døden enn når jeg spyr. Det er det verste jeg gjør! Men jeg kjenner formen blir verre og verre for hver dag nå... Det må jo bare være et godt tegn, vel? Plis, vær enig...!

Jeg håper jeg klarer å gjennomføre praksis. Hva skal jeg gjøre om jeg ikke klarer det liksom? Joda, vente i to år. TO ÅR! Gidder jeg ikke asså! Jeg SKAL klare det! Er heldigvis bare første fraværsdagen min fra praksis idag, og har enda to dager å gå på, så muligheten er der for at jeg skal klare det. Litt skeptisk er jeg jo, om formen fortsetter å dale... Jaja, det for gå som det går.

Ellers er det ikke så mye som skjer her idag. Sofaen er min beste venn, som de fleste andre dager når jeg er hjemme.

Mannen foreslo pizza eller burger til mat ikveld. Det er jo enkel og god mat som passer godt når det er han som skal kokke. Men det finnes lite som frister meg mindre. Jeg klarer ikke tanken på hverken pizza eller burger... Alt med kjøttdeig i det hele tatt frister lite. Jeg vet rett og slett ikke hva som frister. Derfor: Tips mottas med takk!

5 kommentarer:

 1. 6 dager igjen til UL her!.. er så spent jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg ;p Kjenner igjen det med maten ja.. Uff.. har lyst på så utrolig mye, men til syvende og sist er det lite som frister. Så spent på hva det blir til middag idag.. Ble pytt-i-panne med loffskive til lunsj, til frokost ble det skolebolle og rislunsj ;p Er ikke lett å leve sunt år man er kvalm hele tiden, men det er så verdt det! I mai kan vi forhåpentligvis sitte å holde på hver vår gullklump ;) Ha en fin sofadag ;) Jeg har ligget der siden jeg sto opp fra sengen ;p

  SvarSlett
 2. er du i praksis på sykepleien? det er jeg. og jeg hadde også min første fraværsdag denne uka. var så sliten at jeg bare gråt. jeg er ikke kvalm lenger, jeg er 15+4 idag, men er bare så utrolig sliten. lille bebi tar all energi. ikke lett å skulle fungere som student syns jeg. og man kan jo bare ha tre dager med fravær, jeg vil heller ikke gi meg:) lykke til til oss!

  god helg fra sandramedhjertetihånden

  SvarSlett
 3. Hva med kylling? Kvalme er så absolutt et bra tegn. Fire dager er ingenting, det er jo snart! :D Gleder oss til å høre hvordan ul gikk. :)

  SvarSlett
 4. osspluss:
  Ja, Mai blir en fin mnd det! :-)

  Sandra:
  Ja, er nok sykepleiepraksis det er snakk om ;-) Vi skal nok klare det, skal vi ikke? Superwomen som vi er! ;-)

  Tuppen og Lillemor:
  Det ble faktisk kylling! Blir fryktelig fort mett, men får da i meg noe hvertfall! Alt er mer enn ingenting!

  SvarSlett
 5. Prøv med kalde retter du. Jeg spiste ikke noe varmt de første 4mnd, noe som resulterte at mannen fikk reker 1-2 ganger i helga i 12 uker...
  Masse lykke til med ultralyd. Jeg er sikker på at det er to inni der! Mai er forresten en kjempefin mnd å få baby i, men om du bærer tvillinger må du nok belage deg på april : )

  SvarSlett