mandag 5. september 2011

Startvekt

Må jo prøve å ha et aldri så lite sammendrag av hvordan svangerskapet mitt er gjennom hele greia. Åh, så deilig å kunne skrive det! MITT svangerskap. JEG ER GRAVID! Helt utrolig, trur ikke det helt har gått opp enda, selv om bevisene lyser mot meg i alle retninger.

Idag kjøpte vi oss badevekt, sånn i utgangspunktet for å se hvor mye jeg går opp underveis. Regner ikke med vekta har beveget seg all verden enda, så regner dagens tall som startvekt. Vekta viste 57,9. Ikke helt ulikt min gjetning som var ca. 60 kg. Igrunn litt arti, siden jeg ikke har veid meg på år og dag.

Ellers kjenner jeg ikke så mye enda, heller ikke kvalme. Heldigvis. Det kommer nok tidsnok uansett, tenker jeg. Skal ikke si jeg gleder meg. Jeg går på do for å tømme tanken ca. hele tiden, og puppene er ømme. Om jeg ser skikkelig grundig, og legger på en dæsj godvilje, så kan nok magen se litt oppblåst ut også. Den føles hvertfall slik.

Jeg kan ikke få sagt det nok; Vi er så utrooolig heldige som skjøt lykkefuglen på andre innsett! I tillegg fryseforsøk! Hadde jeg aldri trudd. Trur det jo ikke enda, men testene snakker for seg. Lurer på hva damene på KK vil si, når jeg sier jeg har testet positivt i en uke allerede når resultatet for blodprøven ligger fremme.

Og Jordmoren: Kan dette med at jeg tester positivt så tidlig bety at det er to? Isåfall kan jeg ikke si  annet enn at jeg blir utrooooooolig takknemlig! Enten to mini-Manner eller to mini-Fruener. Ja, for fikk jo bare satt inn ett egg, så om det er to der inne, så er det jo eneggede, og samme kjønn. (Selv om jeg nok må innrømme at en om gangen er helt greit asså. Mer enn helt greit.)

Innså forresten at jeg ikke kan legge inn flere innlegg under topicen "1.Fryseforsøk". Jeg må jo lage en ny en! JIPPI! :-D

Og DER gikk jeg tom for ting å si. Snakkes. Jeg og bøllefrøet går å legger oss nå! Natta alle :-)

4 kommentarer:

 1. Litt rart å tenke på at man blir så utrolig happy av å lese en blogg, aner jo ikke hvem du er egentlig, men likevel blir jeg så glad at jeg har lyst å hoppe i taket her jeg sitter! :D
  Rett og slett helt herlig, knall moro at jeg har fått lov å følge deg litt på veien mot målet. Og nå ser jeg lyset i tunnelen på deres vegne.
  God natt :D

  SvarSlett
 2. Gleder oss med deg, for at du faktisk kan skrive om ditt svangerskap! :D Er så spent på den blodprøven, lurer også på om det er en eller to der inne. Var det onsdag du skulle ta prøvene?

  SvarSlett
 3. må bare si at jeg er helt enig med toppenavheia sin kommentar! :)

  SvarSlett