fredag 3. oktober 2014

Venting/pause

Jeg har ikke telt, men har en følelse av at veldig, veldig mange av innleggene mine heter noe med enten venting eller pause.

Vel, nå er vi der igjen. Vente. Pause. En pause for å vente på at jeg atter en gang kommer meg ovenpå igjen til å sette inn et nytt embryo. Helt ærlig har jeg ikke en gang bestemt meg for om jeg vil sette inn nytt egg. Så usikker har jeg aldri vært før. Mitt eneste for-argument er at jeg sikkert vil angre om vi ikke gjør det. Ellers er listen over mot-argument meterlang. Den største grunnen er at jeg hater hva hormonene gjør med meg som mamma til Hjertegullet. En dødssliten mamma som knapt orker å sitte oppreist i sofaen. Dag ut og dag inn. Det fortjener hun ikke! Når det å gå på do blir et tiltak. Eller smøre kveldsmat til Hjertegullet for den del. Det er ikke sånn de skal være. Men når det står på som verst er jeg jammen glad for ikke å være alene oppi dette her. Jeg orker nemlig ingenting, og permanent urinkateter står høyt på ønskelista.

2 kommentarer:

  1. Mange klemmer sendes til deg :*
    Om du har ork, lyst og tid, så er jeg klar for en "kaffe" om mandagene fremover.. Mer kan vi ta på facebook eller sms :*

    SvarSlett
  2. åhh... så lenge siden jeg har lest blogger. Det går i røkk og harde napp den lesingen min om dagen. Men vil iallefall sende deg en stoooor klem.

    SvarSlett