tirsdag 19. august 2014

Et nytt startskudd

I forrige uke fikk jeg brev. Med mitt navn og min adresse. Oppi konvolutten lå det en bunke. En bunke med informasjonsark og et par små brosjyrer.
Avsenderen ville informere om forløpet for neste runde med hormoner og det som følger med når vi som enda ikke har lært oss å ha sex riktig skal prøve å få barn. Ja, det er faktisk de som tror det ikke blir gjort rett. Duster.

Planen nå er å starte med Puregon dag 2 av neste syklus, med påfølgende ul og oppstart av Orgalutran fra dag 5. Vel, om dag 2 blir på en tirsdag skal jeg vente til onsdag med første dose. Det har nok noe med helg å gjøre kan jeg tenke meg.
Så blir det Lutinus fra og med dagen etter uttak.
Denne gangen skal jeg ta 125 IE Puregon daglig. Den første, avbrutte runden tok jeg 75 IE, mens i den andre runden, som førte til uttaket med Hjertegullet, da tok jeg 100 IE.
Samtidig sier de på KK at de denne gangen må være veldig forsiktig, da blodprøvene mine viser verdier som kan tilsi at jeg fort kan bli overstimulert. Da synes jeg det er rart at dosen er større, men dette har sikkert også sammenheng med andre ting, vil jeg tro.

Idag var jeg på et lokalt apotek for å bestille medisinene. De må bestilles, for det er sjelden andre enn sykehusapoteket som har de inne, og dit gadd jeg bare ikke reise. Medisinene vil komme til apoteket enten lørdag eller tirsdag, men farmasøyten fortalte at de ikke får kjølevarer med levering på lørdager, og at det da mest sannsynlig vil bli på tirsdag, siden hvertfall Puregon er kjølevare. De hadde et par av medisinene, men jeg sa jeg like godt kan hente alt på en gang når alt er inne. Det spennende oppi dette er at tirsdag er omtrent da jeg forventer mensen skal komme, i den grad jeg kan forvente noen ting med den sinnsforvirrede syklusen min. Derfor er det bare å håpe at mensen hvertfall ikke er tidlig ute denne gangen, det ville jo bare vært typisk, men da får vi løse det så godt vi kan 😊


4 kommentarer:

 1. Ååååå!.. så spennende!!! Heier på at alt går som SMURT!!!! Er skikkelig misunnelig, jeg vil også sette i gang med nytt forsøk....

  SvarSlett
  Svar
  1. Så gjør det, angeren blir kanskje for stor hvis ikke?

   Slett
 2. Så spennende! Vi heier på dere <3

  SvarSlett
 3. Spennende!! Hvilken uke blir det på dere da? Sånn ca?

  SvarSlett