søndag 14. august 2011

Travel helg + GiveAway!

Vel, helgen har egentlig ikke vært veldig travel, men helgejobbing og mange tanker som ikke akkurat har vært på jobben, men på sykehuset der lille bøllefrø fremdeles venter på å bli født. Svigerinnen min sitt blodtrykk hopper opp og ned som en fireåring på trampoline, men lille baby har det bra. Heldigvis. Jeg håper egentlig bare at de setter igang fødselen snart, for hun er så redd. Det er jo første barnet, og når det i tillegg er en svangerskapsforgiftning i bildet, så er det ganske så skummelt. Man vet jo ikke hva man har i vente!
Jeg har ikke fått besøkt henne. Vet ikke om jeg vil det heller. Altså, jeg vil så gjerne besøke henne, ta med noe godt å spise, blader hun kan lese og alt sånt, men jeg har ikke lyst å stresse henne. Hun trenger hvile fremfor noe annet, så vil ikke forstyrre henne heller.
Har fri imorgen, så får se hva jeg gjør. Da er jo barnefar på jobb hele dagen, så blir kanskje kjedelig å være der alene hele dagen. Jeg skal hvertfall spørre henne, men vil ikke hun skal føle seg presset til å ta imot besøk heller. Forstår? Litt klumsete forklart trur jeg, vet egentlig ikke om det er noe å forklare engang...

Forresten så har lekre Tuppen og smekre Lillemor en giveaway på gang! :-)
Jeg har kjempelyst på premiene hvertfall, så ta en titt på bloggen dems om dere også er interessert! Om dere klikker på bildet under her, så kommer dere direkte til Tuppen og Lillemor sitt innlegg på sin blogg om giveawayen. Jeg vil dessuten prøve å lage sånn fancy ting på siden på bloggen her med bilde, og link, slik at det også er en måte å finne giveawayen på. Hvis det ikke kommer en sånn, så har jeg ikke fått det til, men dukker det opp en, så har jeg klart det. Capiche? ;-)Håper alle har hatt en fin helg, her er det straks natt, om jeg skal rekke alt jeg har planlagt til imorgen (ha-ha).

6 kommentarer:

 1. En super duper helg har jeg hatt :D
  Håper du fikk besøkt henne på sykehuset, uten å stresse henne opp hehe. Hørtes nesten ut som søstra mi sitt svangerskap. Alt var bra helt til slutten, da var det høyt blodtrykk og fare for forgiftning, men alt gikk jo greit.
  Må bare få trykka ut denne babyen, sånn at du også kan bli tante snart. Eller du er kanskje tante til flere? (sorry at jeg ikke husker) Dyr fornøyelse, men gøy :p

  SvarSlett
 2. Hihi, joda, hun er besøkt, og hun har det bra!
  Jeg er tante til en gutt til, som ble født i Januar. Så herlig og god vettu, men jammen så mammadalt! Surleppa kommer så fort han er i fanget til noen annen enn mora.

  SvarSlett
 3. Er livredd for å glemme bloggadressen din, så nå har jeg endelig klart å lære de to første bokstavene sånn at bloggen kommer opp automatisk :p
  Hehe, stemmer. Minnes du har skrevet det :p Du må få vendt han av med denne mammadaltingen, ikke bra :D

  SvarSlett
 4. Ellers, så har jeg en sånn boks på venstre side her, hvor du kan følge meg på e-mail! Vet ikke helt åssen det funker, men trur det er sånn at du da vil få en mail hver gang jeg skriver et innlegg. Hvis du "melder deg på" der, så skal jeg spamme inboksen din! Moahahahahahahahahaha!
  Synes det er litt morsomt med mamma-daltingen jeg, for han har så søt surleppe :-P Er jo eneste gangene han viser den jo.....! haha!

  SvarSlett
 5. Hehe, skal se hva jeg får til. Men jeg er jo ikke så himla teknisk på sånne ting at det gjør noe :p

  SvarSlett
 6. Haha, ikke jeg heller. Men du kan jo flytte du også! Synes faktisk ikke det har vært så vanskelig det her, selv om jeg heller ikke synes det ser direkte profft ut her... Håper det kommer seg, en vakker dag ;-)

  SvarSlett