lørdag 20. august 2011

TANTEGULLET HAR KOMMET! :-D

Så masse har skjedd idag. Kanskje ikke så masse, men en STOR sak:

IDAG VAR DAGEN JEG BLE TANTE IGJEN!!

Er ikke så mye mer å si om den saken egentlig. Er allerede blitt superglad i den lille, selv om jeg kun har sett bilde foreløpig :-)

En annen, mye mindre viktig sak er dugnad i sameiet. Himmel og hav for et prosjekt. Vi skulle male bod-bygningen. Greit nok, forsåvidt, men når det kun er 3 husstander av 6 som møter opp, så er det tragisk. Alle kan jo ha sine grunner, men de som var mest ivrig, nei de var plutselig og helt tilfeldig ikke hjemme. Er det mulig??? Det er jo bare få dager, kanskje ei uke siden dugnadkomiteen la lapper i alle postkassene om når dette skulle skje, og hvem som skulle stå for malingen. Vel, bare det å ha en dugnadskomite i et sameie bestående av 6 enheter synes jeg er totalt latterlig, men siden jeg prioriterte Bon Jovi konsert fremfor sameie-møte, så har jeg vel ikke lov å si noe. Jeg gikk nok ikke glipp av store greiene. Dugnadskomiteen består av to av disse enhetene, hvorav den ene delen ikke dukket opp. Mannen i huset var visst blitt plutselig opptatt med jobbing, mens damen "desverre" var invitert med på et gratis teaterstykke med et halvdårlig amatørteater. De to siste enhetene var ikke hjemme, de hadde heller ikke gitt beskjed. En av disse enhetene består av den selvutnevnte "vaktmesteren" og hans kone. De hadde ordnet med ETT spann maling og noen koster, men hadde "glemt" å sette frem malingen som vi skulle ha på boddørene. Vel, vi gikk tom for den malingen som var, og dørene er fremdeles like stygg. Planen er at dugnaden skal fortsette imorgen, men gjett hva?? JEG KOMMER IKKE!
Håh, dette var dagens frustrasjon... Er masse mer å fortelle om disse sullikene, men jeg holder meg for god til det *kremt*.

Men alt i alt har dagen bare vært veldig fin, og veldig full av følelser. Takk til lille gullet som viste sitt skjønne ansikt ute i verden idag <3

6 kommentarer:

 1. GRATULERER :D
  Moro med dugnad. Her er det ca 30 leiligheter i blokka, ca 10 av disse kommer på dugnad. Det er rett og slett tragisk syntes jeg..
  Holder med deg at du ikke går :D

  SvarSlett
 2. Gratulerer med tantebarnet :)
  Kjenner at jeg er veldig glad vi ikke bor i noe sameie eller borettslag, så gjør vi hva vi vil, når vi vil ;-)

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye med tantebarnet!! :D
  Dugnad er vi glad vi aldri har trengt å vært på :p

  SvarSlett
 4. Flippy:
  Tusen takk! Verdens nydeligste baby, det skal jeg love! :-D
  JEg er misunnelig på alle som kan gjøre som de vil...!

  Silje og Atle:
  Tusen takk til dere også :-) Heldiggriser!

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med tantegullet! Regner med du får kose og snuse inn masse baby-lukt ;)

  Dugnader har vel aldri vært noen suksess, uansett hvor det blir arrangert....

  SvarSlett
 6. Tuppen og Lillemor:
  Jeg har kost og snust, og forhåpentligvis blitt smittet med babystøv! Det stemmer nok det, ang. dugnad...

  SvarSlett