onsdag 10. august 2011

Ekkelt innlegg.

Sånn, da er dere advart.
Jeg bare lurer på, dere som har brukt Progynova før, blødde dere mye?
Jeg har blødd så mye igår og idag, at jeg lurer på å finne nummeret til blodbanken. Kan ikke huske å ha blødd så mye før, har dere erfaring med dette? Jeg trudde Progynova skulle bygge opp endometriet jeg, ikke fjerne det helt...
Foruten om denne ekstreme blødningsperioden (som ikke står nevnt blant bivirkninger i annen benevnelse enn unormal blødning), så har jeg ikke merket til noen bivirkninger.
Visste dere forresten hva ordet hysterektomi kommer av? Hysterektomi er jo noe enkelte damer av diverse grunner må igjennom, nemlig fjerning av livmoren. Heldigvis er nok grunnene annerledes enn tidligere, for før i tiden trudde man at damer lettere ble hysteriske når de hadde livmor. Så, om de fjernet livmoren ville kvinnene bli roligere, og ikke riktig så hysteriske. Snakker vi kjønnsdiskriminering eller? En kan jo undres hvorfor dette ordet fremdeles blir brukt, men det blir det altså.

4 kommentarer:

 1. Synes du bør ringe om du er usikker. Jeg har ikke erfaring med det i det hele tatt, men det høres jo rart ut som du sier-blir vel ikke mye slimhinne av det?

  Hysterektomi ja, egentlig en stor skam at det fortsatt heter det.

  SvarSlett
 2. Jeg skulle gjerne ringt, tenker jeg, men nå ser det ut til at det roer seg litt igjen. Har ikke blødd på langt nær så mye idag som igår og dagen før. :-)

  SvarSlett
 3. Dette har jeg dessverre ikke noe godt svar på, så håper noen andre kan hjelpe deg her :)

  Blir forresten ikke kvitt meg så lett, skal nok forfølge deg her også :D
  Knall fint design forresten (følte meg litt sånn: så fin blogg, kommentere tilbake) Men jeg mente det altså, søtt rett og slett :D

  SvarSlett
 4. Haha, supert det! ;-)
  Utrolig dårlig at du ikke kan svare på det jeg lurer på ass... Det må jeg bare få sagt... :-P

  SvarSlett