onsdag 17. august 2011

Til tross for min lettere deprimerte sinnstemning, så synes jeg selv å kunne se små positive ting i livet. Det jeg har hengt meg opp i  nå er noe jeg føler jeg trenger, og som jeg heldigvis har. Jeg skal være en stund på jobb imorgen før UL, og fant ut at det da kunne lønne seg med ASAN våtservietter! For en glede! Skulle vært gratis på alle legekontorer med gu-stoler!
Kryss fingrene for at innsett blir på onsdag da, folkens! :-D Ettersom tirsdag passer sånn egentlig ikke... Pokker og, en av to dager i løpet av hele høsten jeg absolutt egentlig ikke har mulighet, så treffer antydningen av innsett på den ene av de to dagene. Jaja, igjen kan man vel ikke skylde på annet enn kroppen min. Jeg har nok selv en følelse på at det blir tirsdag, men jeg skal se om det er noe jeg kan gjøre for å få det utsatt til onsdag, om det lar seg gjøre. Det er jo ikke bare mitt tidsskjema det skal passe med, det må jo også passe med hvordan livmora har bygd seg opp, det er tross alt det viktigste argumentet.

Ikveld skal jeg prøve å komme meg tidlig til sengs, men jeg har allerede innsett at det løpet er kjørt. Sånn går det, når det er tusen ting som skal skje de par timene i løpet av et døgn som jeg og mannen er med hverandre for tiden. I våken tilstand that is.

God natt, sov godt folks. Blogges

1 kommentar:

  1. Det blir jo selvfølgelig på onsdag :) Lykke til hvertfall. Regner med du har sovna, så kanskje jeg burde skrive: håper alt gikk bra.
    Hurra for asan og andre våtservietter, gode å ha i bilen haha :p
    Jeg skulle også legge meg tidlig i kveld, ja se det. Klokka er snart 1!
    God natt

    SvarSlett