søndag 14. august 2011

Blødningsstopp

Igjen, dere er med det advart. EKLINGSADVARSEL!

De heftige mensblødningene som jeg nevnte i et tidligere innlegg ga seg plutselig onsdag kveld en gang. Det har da FOSSblødd siden jeg begynte på Progynovatablettene mandag for straks ei uke siden, men stoppet over natten. Torsdag morgen når jeg sto opp hadde det nemlig kommet såvidt antydning til noe brunt i bindet, men brukte allikevel nødvendig remedie (fancy ord, hæ) for å stoppe blødninger fra å skinne gjennom alt av klær, siden jeg selvfølgelig tenkte at dette bare var lureri, som med det meste av kroppsfunksjonene mine når det kommer til forplantningsevner. Men det kom ikke mer. Ikke en dråpe blod. Deilig. Det er faktisk ikke veldig morro å bytte bind eller tamponger annenhver time, ja, noen ganger hver time, pga store blødninger.
Regner dermed med at alt gammelt, ekkelt endometrievev er borte, slik at nytt, friskt vev kan danne seg og lage en myk og deilig babyseng for de neste månedene. Det hadde passet meg ypperlig, det må jeg bare få si.

Ser ikke lenger noen grunn til å ringe KK for å spørre hvorfor jeg blør så masse,, for det forsvant jo med et poff! Vel jeg har ikke hørt noe poff, men det hadde vært gøy ;-)

Dette var bare en liten, treg oppsummering av hvordan det går med meg og pillene. Jeg har fremdeles ikke kjent noe til andre bivirkninger, og vet heller ikke helt om jeg kan kalle dette bivirkninger.
Glemte forresten pillene mine hjemme når jeg skulle på senvakt igår, så mannen måtte komme med de, noe som førte til at jeg atter en gang ble litt sen med å ta de. Resultatet av det var hvertfall å ha ett brett hjemme, og ett brett i veska. Problem solved.

Men NÅ skal jeg legge meg. Natta folks :-)

4 kommentarer:

 1. Spennende nå, håper dette er lykkemnd, krysser fingre og tær for deg :)

  SvarSlett
 2. Tusen takk! :-D Trenger alle lykkeønskninger som måtte komme :-)

  SvarSlett
 3. Krysser fingrene for en god og myk babyseng, som en liten spire holder seg godt fast i! :) Nå blir det spennende å følge med dere framover :)

  SvarSlett
 4. Ja, det er hvertfall spennende å leve midt oppi dette... Tusen takk for lykkeønskning, min drøm :-)

  SvarSlett