torsdag 11. august 2011

Snart tante!!

Min svigerinne er gravid, med termin i slutten av september. Desverre er hun nå innlagt på sykehuset med svangerskapsforgiftning. Huff, det høres så skummelt ut, samtidig vet jeg at om de blir nødt til å sette igang fødselen nå, så vil det ikke være farlig for lille gullet. De hadde målt babyen til ca 2.200 g, og det er jo ganske bra, synes jeg!
Hun kommer til å være innlagt til de får kontroll over blodtrykket uten hjelp av medisiner. Håper for all del babyen holder seg inne en stund til, men det er godt å vite at symptomene ble fanget opp i tide. Sånn de kan se, så hadde babyen det helt fint foreløpig også.
Dette er nesten for spennende, jeg er ikke klar til å bli tante igjen heeeeeelt enda, men om det skulle bli sånn, så er selvfølgelig babyen hjertelig velkommen! :-)

Da sier jeg god natt her fra min nye blogg. Håper alle har det bra :-)


4 kommentarer:

 1. Hei :)
  Har litt problemer med å lese innleggene dine her når teksten er grå og bakgrunn rosa, trenger litt sterkere tekst for at man ikke skal få hodepine av å lese.

  SvarSlett
 2. Hm, jeg skal se på det. Jeg syntes nemlig ikke dette var helt ille, men takk for tilbakemelding :-)

  SvarSlett
 3. Min nevø veide 2275, og han lever i beste velgående og mere til hehe..
  Så moro da :D Ja ikke med svangerskapsforgiftning, men at du skal bli tante :D

  SvarSlett
 4. Ja, de har det ikke ille når de først har blitt så store ;-) Vi venter forresten fremdeles, dette ER spennende.
  Hun hadde permisjon i noen timer igår, og skal ha noen timer permisjon igjen idag. Er visstnok mange som er innlagt med svangerskapsforgiftning om dagen. Unormalt mange hadde dem sagt. Men de får nok den beste pleie, og så lenge lillegull i magen har det bra, så er jo alt tross alt bra! :-)

  SvarSlett