torsdag 18. august 2011

Senere enn planlagt.

Opptil flere ting skjer senere enn planlagt. Skrivingen av dette innlegget f.eks. Jeg har bare rett og slett ikke kommet inn på denne siden hvor man kan skrive før nyss nå.
En annen ting som skjer senere enn planlagt er innsettingen. Det blir på onsdag, og ikke tirsdag. YES! Da kan jeg reise på tur! :-D

Når jeg kom idag var det forresten atter en ny lege som skulle undersøke meg, så jammen er de mange der borte på "barnefabrikken" vår! "Fine" farger på venterommet, atter en ny person som skal se meg oppi sjurhølet... Finnes det noen mer romantisk måte å lage barn på? (Les det siste her med en god dose ironi da, folks...)
Men legen var grei asså, det er ikke det det står på!

Når legen fikk UL-proben inn, så var det første legen sa at det var et veldig fint endometrie! Applaus :-) Så sa legen at egentlig kunne man satt inn egg imorgen, men siden jeg skal ha Crinone i to dager på forhånd, så kunne ikke det skje. Jeg fikk hjertet i halsen, og tenkte "pokker og, nå blir det innsetting på mandag istedet for tirsdag". Så jeg prøvde meg frampå, før legen  sa noe mer, at jeg egentlig skulle på tur mandag og tirsdag, om det kunne gå an med innsetting på onsdag? Det var visst helt greit, siden jeg går på tabletter, og det ikke blir beregnet utifra min egen eggløsning, som jeg jo da ikke har.

Men nå har jeg et spørsmål her, damer: Sist jeg hadde innsett hadde jeg senvakt samme dag. Denne kunne jeg bare blåse i, fikk jeg beskjed om, sammen med en sykemelding. Denne gangen har jeg også egentlig senvakt samme dag, så regner med å få samme beskjed nå. Jeg misliker veldig å levere en sykemelding med stempel fra KK, for jeg føler bare jeg må komme med bortforklaringer jeg synes er helt hinsides, og ikke til å spøke med. Cyster på eggstokkene er jo, som jeg har sagt tidligere, noe jeg har brukt som unnskyldning. Så det jeg lurer på er om klinikken har et slags samarbeid med fastlegene, at de kan skrive ut sykemelding? Da kan unnskyldningene være så mange fler, og siden jeg i forrige uke var hjemme med vond rygg (som forøvrig enda ikke er helt god), så er jo ikke det veldig usannsynlig liksom... Dette var jo selvfølgelig noe jeg skulle snakke med legen om idag, men som alltid, så var dette glemt.

Ellers er humøret bedritent, og hele verden raste isted, da jeg skulle rydde ut av oppvaskmaskinen. Der lå nemlig muffinsbrettet mitt, som tydelig ikke tåler maskinoppvask, for det hadde rustet i kantene. Jeg har brukt det èn gang. Fikk mest lyst å rope på en kar som bor på en veldig varm plass, og tårene spruta. Meget stabilt humør, om jeg får si det selv. Jeg fant fort tilbake til sofaen, og fant ut at det teite kjøkkenet kan mannen min rydde når han kommer hjem.

Den nye "flotte", NYE tynn-tv'n har jeg dessuten veldig lyst å sende til nevnte mann på varm plass. Den har nemlig kontakt med tuneren akkurat når den selv vil, og vi har til og med fått (C)anal Digital til å sende oss ikke mindre enn 2 (!!!!) nye tunere i løpet av sommeren, til ingen nytte. Skal også sies at vi har hatt flere andre problemer, og at det hele tiden har vært ett eller annet galt, også med den gamle, trofaste tjukk-tv'n. AAAHHH.... Kanke han derre mannen min som kan litt med dette jobbe en normal arbeidsdag, sånn at han kan ta med hele beistet tilbake og forlange et nytt om de ikke fikser det??? Kan bare prøve seg på noe annet, for trukke han har lyst å sende avgårde Fruen den hormonelle dit hvertfall...

Nei, nå runder jeg av her, sikkert ingen som har giddet å lese alt allikevel...

7 kommentarer:

 1. Yey, du fikk komme på onsdag :)
  Godt jeg er jente, for jeg kan ikke svare på det du spør om :p

  Resten er heldigvis bare materielle ting, gå og klag på dette muffinsbrettet. Evt kan du gå tilbake til samme butikk og høre om de tåler oppvaskmaskin. Sier de nei er det din feil, sier de ja kommer du tilbake med det og forlanger nytt:p
  Tv er noe drit, enten den eller get som ikke er på lag. Plutselig kommer det en ENORM pipelyd, varer et par sekunder og så slutter den igjen. Merkelig!
  Jeg har lest hver en setning :D
  Er det forresten du som finner på disse ordene vi må fylle inn? Balloti fikk jeg nå, hehe!

  SvarSlett
 2. Jeg har fått spørsmål om jeg har trengt sykmelding når jeg har vært der, men jeg har alltid ordnet dette med fastlegen min. -osspluss-

  SvarSlett
 3. Har du fått slanket TV'n din? Sviker! Da er det jo snart bare meg her i Norges land som har en god gammeldags tykk en jo!

  SvarSlett
 4. Vet dessverre ikke noe om sykemelding, men jeg måtte bare hive meg på applausen for det fine endometrie!! ;) :P Hehe, herlig! :)

  SvarSlett
 5. Toppen:
  Balloti går det jo an å si, i det minste. Er nok ikke meg nei! haha!

  osspluss:
  Ja, de spør meg også...

  Mari-Anne:
  Jepp, sendte den på en 30-dagers ATTV-ferie! (ATTV= Anonyme Tynn-TV'er) Jeg savner den tjukke...!!!

  min drøm:
  Thank you ;-)

  SvarSlett
 6. Jeg bare heier på endometriet ditt, og gleder meg til å høre om positiv test :) Jeg har aldri fått høre at jeg ikke kan jobbe etter innsett...

  Du skriver så bra, altså, jeg måtte flire godt av tv-historien din, ikke for at jeg synes den er spesielt festlig, men fordi du skriver så levende og morsomt! Håper den kommer seg, ellers får du sykmelde tv'n også ;-)

  SvarSlett
 7. Flippy:
  Kommer vel gjerne an på hva slags yrke man har? Jeg vet ikke jeg asså, men det kan jo være en mulighet...
  Haha, ja, når jeg selv leser det nå, så var det faktisk litt morsomt skrevet. Men det var ikke morsomt igår. Tv'n trenger utvilsomt en sykemelding, men har ikke jobbet sammenhengende lenge nok til at det innvilges.

  SvarSlett