lørdag 27. august 2011

Ingenting...

...er akkurat så mye jeg føler. Ikke magevondt, ingen kriblinger, ingen ømme bryster, ingenting. Bare masse humør. Finnes visst ingen mellomting, her er det enten topp eller bunn. Tjohoo... Det er så utrolig lite morsomt, rett og slett slitsomt. Skulle ønske det var noe en kunne gjøre med sånt, men det går nok ikke. Ikke med det første hvertfall.

Ellers er dagen helt grei. Vi var på Fridays og spiste ikveld, når jeg kjente en overveldende følelse av kvalme shvunge sin vei gjennom kroppen. Alltid like morro, men verre blir det, håper jeg. Jeg tviler veldig på at det kan være et tegn på noe som helst, for det er uansett for tidlig å kjenne noe sånt enda. Aller helst en kombinasjon av trøtthet, slapphet og tilfeldigheter.Vil jeg tro. Hvis jeg skal ønske, så vil jeg jo selvfølgelig at det skal være noe veldig lite noe, inni magen som gjør det. Kvalmen gikk over like fort som den kom, så jeg tviler.

Husker dere sist jeg fikk satt inn ett egg? Da jeg våknet første natten etter innsetting med en utrolig mageknip som ga seg like fort som den kom? Det har jeg ikke hatt denne gangen. Ingenting. Jeg er redd for at det er et dårlig tegn, selv om det ikke gikk bra den gangen jeg hadde den smerten heller. Optimismen jeg hadde for et par dager siden er forduftet som dugg for solen. Ikke morro...

Jeg vet rett og slett ikke hva jeg skal tro noe mer, men jeg vet veldig godt hva jeg ønsker. Gosj, måtte de neste ukene gå fort. FORT! Fremdeles bare to dager siden innsetting. 12 igjen til blodprøve. Tok en graviditetstest sist gang, før blodprøven, men jeg vet ikke om jeg tør denne gangen. Jeg vet nesten ikke om jeg tør blodprøven heller, for jeg er så utrolig nervøs for svaret. Heldigvis har jeg ikke nåleskrekk i tillegg til resultatskrekk. Da hadde jeg vel fullført prosessen med å gå ut av mitt gode skinn. Føler allerede jeg er på god vei.

Tips som kan hjelpe tiden med å gå fortere mottas med takk.

(Søkte opp ordet "frustrasjon" på google bilder, siden det i stor grad er frustrasjon jeg føler. Dette bildet dukket opp, og jeg synes det var et heidundrandes teit bilde. Derfor ikkenoe frustrasjonsbilde, selv om det kan tyde på at også denne karen er frustrert.)


3 kommentarer:

 1. Du kan søke etter oppskrifter på nettet, ting du har lyst å lage. Men er du som meg, blir det bare med søkinga :p
  Lage oppskriftbok over alle oppskriftene du nå har funnet :p
  Ha sånn derre må gjøre blogginnlegg, eks spise råe egg. Nei det er sant, du kan jo ikke filme deg selv siden du er anonym, heh.
  Kommentere bloggen min selvfølgelig hehe :p
  Surfe etter andre galskaps bloggere, mye rart ute å sviver....
  Er så dårlig på å komme med forslag altså

  SvarSlett
 2. Sitter her å er liiiiike frustrert,kjenner liksom ingenting,føler ikke det er noe inni der(satt inn 2 egg på onsdag) sisst hadde jeg menssmerter fra dag 1 men nå....ingenting!
  Vet heller ikke helt hva jeg skal gjøre for å få tiden til å gå,vil bare vite,orker ikke henge med venninner heller da jeg ikke har fortalt dem at jeg har satt inn,vil holde det litt hemmelig en stund.uff jaja håper dagen i morgen blir bedre!:)
  Håper for din del at dagene går fort og fortsatt go ruging :)

  SvarSlett
 3. Toppenavheia:
  Blæh, oppskriftsbok er prøvd. og utprøvd. Usj, så kjedelig liksom da vettu :-P haha...!

  Anonym:
  Dagene snegler seg avgårde. Frustrerende.

  SvarSlett