tirsdag 11. oktober 2011

Smertefri!

Ja, du leste riktig! Jeg er HELT smertefri! Hva det var for slags brudulje som skjedde igår aner jeg ikke, men det er nok en liten en med mye trass inni der, tenker jeg! Det har jo heller ikke kommet antydning til noe blod heller, mens dette pågikk, så gullet er på plass!

Kom til å tenke på hva som ble sagt etter lapraskopien for to år siden. Det var MYE arrvev i buken etter den beryktede blindtarmsoperasjonen jeg hadde som jentungen, og da tenker jeg at det kanskje er noe av arrvevet som skaper seg. Kunne jeg FINT ha klart meg uten, men det er vel lettere sagt enn gjort. Har nok ikke så mye makt over det. Men skjer det igjen, så skal jeg tenke på det litt før, og om det blir så ille at jeg drar til legen igjen, så skal jeg ta det opp da! Note to self, lissom. Kanskje det er lett å finne ut om det er det? Kanskje det er noe jeg bare må leve med innimellom i svangerskapet? Tusen NYE spørsmål melder seg jo, men når jeg nå igjen er smertefri, så skal jeg prøve å ikke tenke for mye på det. Jeg får heller ta opp igjen tråden om noe lignende skulle skje igjen.

Ser det er mange som ha rproblemer med å kommentere, jeg aner rett og slett ikke hva det kan komme av. Jeg har ikke endret noen innstillinger, så går utifra at det er blåggspåtten som har sine problemer.
Har ikke vært så flink å kommentere selv, så har sikkert derfor ikke opplevd samme problemet sjøl.

Håper alle har en super dag! GOD klem til dere alle sammen.

6 kommentarer:

 1. Masse klemmer til deg også, og ja, kanskje det er arr-problematikk som gir smerter, det var faktisk ganske lurt tenkt! Håper det ikke skjer flere ganger *klemmer masse på*

  SvarSlett
 2. Huff.... nå ble jeg skremt... leste om smertene dine først nå, så jeg er glad jeg kunne lese denne oppdateringen såpass fort etter at jeg leste om smertene dine *puster lettet ut* Det virker egentlig veldig logisk at arrvev kan gjøre litt vondt når magen skal forandre seg så mye som den skal. Er det det, så kommer det sikkert igjen. Ja, foresten, det kan det jo gjøre om det er gallestein også. Håper virkelig ikke at det kommer tilbake og at du bare kan fortsette og glemme hele smerteproblemet.

  SvarSlett
 3. Så bra det er over!
  Jammen ikke godt å si hva som kan være årsaken, kan sikkert godt være arrvev ja. Jeg synes uansett at du burde vært sendt til gynekologisk avd for en ultraylyd med de smertene du beskriver, du kunne jo i teorien vært gravid utenfor livmoren (selvom sansynligheten jo er minimal for din del;)

  SvarSlett
 4. Jordmoren:
  De utelukket det, siden jeg allerede har vært på ultralyd, og det der viste at barnet er i livmoren.

  SvarSlett
 5. Godt å høre at smertene har sluppet taket, og at alt er i orden. :)

  SvarSlett