fredag 14. oktober 2011

Intet nytt er godt nytt

Det sier farmora mi. Og hu har rett. Jeg har det bra, og lille har det bra. Mange vet om lille nå, men ikke alle vet om produksjonsmåten. Spiller vel egentlig ingen rolle, så lenge lille faktisk er her?

Pusegutten og jeg venter nå på at mannen skal komme fra jobb og vaske gangen for pusespy. Æsj, det er det ekleste jeg ser, lukter og vasker, så det er mannen sin jobb. Han synes sikkert ikke om det han heller, men han har hvertfall ingen lille i magen sin å ta hensyn til, så regnestykket er enkelt.

Planer for helga? Nei, ingen. Begynner å bli vant til det nå, men begynner også å bli lei det. Ingen planer? Enn så kjedelig! Hadde bare energien vært tilstede, så hadde nok sjansene for planer vært større.

Kvalmen har jeg ikke kjent på noen dager nå. Er den vekk? For godt? Allerede? Nei, tør ikke tro helt på det enda. Det er fremdeles helt forferdelig å pusse tenner, og jeg brekker meg og brekker meg så fort jeg ser en tannbørste. Jeg er ikke kvalm når det skjer, men magen vrenger seg, rett og slett. Heldigvis har ingenting kommet påå med brekningene, men det er ikke videre behagelig uansett. Trøtt er jeg i massevis.

Og dere? Det morsomste er at jeg har mage! MAGE! bare litt over 9 uker på vei, og jeg har MAGE! Hadde ikke trudd den skulle komme så tidlig... Vil dere se bilde? Må bare fortelle at magen er betydelig større om kvelden enn om morgenen, og dette bildet tok jeg tirsdagkveld, mens jeg kvidde meg for å ta tak i tannbørsten. Tirsdagkveld var jeg 9+1. Må også presisere at jeg ikke har så veldig mage i utgangspunktet. Jeg blåser heller ikke ut magen på bildet, det er bare sånn den er om kvelden.


Trur dere jeg skal bli svær til Mai eller?

6 kommentarer:

 1. Åe, fiiiiiine magen <3 Jeg også vil ha en sånn :)

  SvarSlett
 2. Sier som Flippy, fine magen <3
  Misunner deg den, men unner deg den utrolig mye! ;)

  SvarSlett
 3. ÅÅÅhhhh, fine fine magen!!! :D
  Herlig å se at du vokser, og vær stolt over magen din, for den var jaggu fin :)

  SvarSlett
 4. En fin liten mage, koooos deg med den :) Og du, det spiller da ingen rolle hvordan Lille kom inn i magen din!! Du sier det til dem du vil si det til, om du vil det. Resten trenger ikke å vite noe. Det er det bare dere som bestemmer :)

  SvarSlett