mandag 31. oktober 2011

12 uker!

Tenk... nesten 1/3 av svanger skapet er allerede unnagjort! 12 uker idag, kan ikke beskrive hvor deilig det er å være på vei over "den magiske grensen". Jeg vet jo at ingenting er garantert nå heller, men det gir en liten ekstra trygghet å passere de 12 første ukene. Så tregt som tiden gikk de aller første ukene. De siste par ukene har jo bare svosjet avgårde...
Jeg føler meg ikke så mye mer gravid nå enn jeg gjorde sist jeg skrev her inne, men det gjorde godt å vite at det var flere som føler eller har følt det samme! :-)

Utrolig fin historie fra Mette der også, har gullet kommet i løpet av helgen? Ikke vet jeg hvem du er, Mette, men det var uansett veldig koselig at du la igjen historien din! :-)

I løpet av helgen har det skjedd noe rart. Får meg nesten til å tro at alt bare er psykisk, siden det så og si skjedde over natten, og akkurat innenfor 12-ukers grensa. Jeg har fått tilbake litt energi OG matlyst! På lørdag var vi på farten hele dagen, toppet med et besøk om kvelden. Jeg ble nesten ikke sliten! Kan ikke huske sist det var sånn... Og matlysten er det nå ingenting å si noe på, annet enn at det ikke er plass i magen. Kan vel ikke annet vente etter mange uker med minimalt inntak. Men SÅ deilig da dere... :-) Håper det holder seg på dette nivået en stund nå!

Apropos lørdag! Vi var på Toys'r'us og handlet julegaver til omgangskretsens unger. 12 julegaver ble det tilsammen, men til den nette sum av omkring 900 kroner totalt! Kupp? Ja, vil påstå det! Kjøpte lego, spill og puslespill til nedsatte priser, og i tillegg var det på lørdag 25% på ALLE leker (utenom tv-dataspill o.l)! Også de som allerede var på salg, tydeligvis :-) Følte det virkelig var rette dagen å handle på, selv om det krydde av hoiende unger og hoiende foreldre... Kjente det var godt å sette seg i bilen etterpå, men jeg synes virkelig vi fikk mye for pengene der!

Frokosten idag besto av to hardkokte egg og et glass ingefærøl. Jeg liker egentlig best bløtkokte egg, men jeg ble så usikker på om jeg har lov å spise det nå, så jeg hardkokte de. Tørre greier... Skulle gjerne byttet ut ene egget med ei brødskive, men det grodde grønne flekker på det, så lot det være.

Enda en ting vi gjorde på lørdag var at vi kjøpte inn veggplater og takplater til barnerommet! Vi kjøpte sånne veggplater som ser ut som panel, men som ikke er det... Heter visst smartpanel eller noe sånt, om jeg ikke husker feil. Utroooolig fine! Hadde egentlig ikke tenkt å ha takplater, men siden mannen rev av pappen som tydeligvis var på skråtaket der oppe når han rev av listene, så vil nok det bli finest. Vi trudde det bare var malt gips eller sponplater vi, i taket der, men det var det visst ikke. Listene var også festet med silikon i tillegg til listespiker, så plutselig manglet halve "taket". Jaja, sånn kan det gikk, vi fikk da gode rabatter på trelasten! ;-)

Planen er dermed at vi skal begynne å montere plater idag, for nå har de ligget og aklimatisert seg i to døgn, noe som visstnok er lurt. (Heter det forresten aklimatisert eller avklimatisert?) Gleder meg SÅNN til rommet blir ferdig!

Håper alle har en fin dag! Klemmer

4 kommentarer:

 1. Høres ut som dere har hatt ei super helg! :D Ikke minst, så deilig det må være for deg å få både matlyst og energi tilbake. :)

  PS! Håper du legger ut før/etter bilder av barnerommet. :)

  SvarSlett
 2. Hurra for både 12 uker og mer energi! :)

  SvarSlett
 3. Grattis med å passere 12 ukers merket! Nå er det bare å glede seg over den tilbakevendende formen, og den lille som har kommet for å bli og vokser seg større og større inne i mammaen sin :)

  Klem :)

  SvarSlett
 4. Deilig å være over den " magiske" grensen!! Kos deg i høstværet, med babyforberedelser og med eksamenslesing.. :)

  SvarSlett