fredag 21. oktober 2011

Presisjon.

Jeg kjenner ingenting til selve babyen enda (ref. mitt forrige innlegg). Jeg kjenner bare nok av alt den gjør med kroppen min ;-)

Trur det er litt tidlig etter 10 uker og 4 dager å kjenne liv, altså, selv om jeg veldig gjerne vil kjenne noe NÅ! Helst igår... Magen vokser og krymper litt fra dag til dag. Idag merker jeg ingenting av noen mage, den ser bare helt ut som før lille flyttet inn. Jaja, sånt er visst normalt det og, har jeg lest. Frustrerende, men normalt. Jeg vil jo bare ha STOR mage jeg!


Det går forresten unna med rutene mine. Har nå 23 av totalt 42 ruter ferdig! Dvs, løse tråder og sånt er det jo enda, men det skal jeg ikke gjøre noe med før alle rutene er ferdig, har jeg bestemt meg for.

Og Tamtamtamtam...... BILDE:


Jeg skal ha 7 ruter av hver farge, om jeg har regnet riktig. Den ene har jeg 7 av, de andre har jeg mellom 2 og 4 av hver. Blir bra, shø!

7 kommentarer:

 1. Kjempe fint, takk for at jeg fikk ønske mitt oppfylt :D
  Heldige lille baby som kan gnu seg i dette :)

  SvarSlett
 2. Den lille kommer til å få et stort og herlig pledd å kunne kose seg med! :D

  Her i huset er jeg ferdig med vognteppet (har ikke orket å feste trådene enda)og det nye teppet har bare fått 15 ruter. Men det tok mye lengre tid å hekle disse rutene ettersom jeg har gått for et bomullsgarn denne gangen. Angrer ikke på det, selv om det tar lengre tid, for det er så utrolig mykt. :)
  Vet ikke helt hvor mange ruter jeg skal ha, for har ikke klart å regne meg frem til noe som helst...Jeg bare hekler. :p


  Hvordan går det med formen din nå da? Er du mindre kvalm og trøtt om dagene?

  SvarSlett
 3. Gert:
  Ja, det er helt utrolig mykt garn, så den blir godt mot myk babyhud, det er jeg sikker på! :-)

  T&L:
  Det blir ikke veldig stort, for hver rute er bare ca 5X5 cm :-) Blir vel omtrent som et vognteppe, kan jeg tenke meg. Dette er jo laget av babyalpakka blandet med silkegarn, så det er også utrolig mykt. Veldig enkelt å jobbe med osgå, så kan virkelig anbefale det :-)

  Formen er der den, men jeg må lete ganske mye for å finne den gode siden av formen. Kvalmen går i bølgedaler, trøttheta still going strong. Vel, har kanskje våknet litt, men føler jeg kunne tatt mange rekorder i gjesping og soving fremdeles :-)

  STOR klem til dere alle tre!

  SvarSlett
 4. Ikke så morsomt med disse symptomene gitt! Men tanken på at kroppen produserer og utvikler en liten baby er jo bare helt fantastisk! :) Jeg ligger også på kveldene og forsøker å kjenne etter om jeg kjenner liv. Og i det ene øyeblikket er jeg sikker på at det var noe som kriblet litt der inne - og i det neste er jeg helt sikker på at det bare er magerumling ;)Så hvem vet? :P

  Så flotte bestemorruter du har heklet! Blir deilig å bre over den lille bebisen :D

  Klem :)

  SvarSlett
 5. Jippi! Jeg fikk til å kommentere i bloggen din igjen!! :D

  SvarSlett
 6. Jippi :-)

  Nei, er ikke så morsomt, samtidig ville jeg ikke byttet det vekk for alt i verden! Det er jo tross alt et mirakel på gang inni der ;-)
  Gleder meg veldig til å ta teppet i bruk.
  Angrer på at jeg begynte så tidlig... Lille kommer jo ikke før i mai, og under ei uke etter jeg begynte på teppet, så er godt over halvparten av alle rutene ferdige! Jaja, deilig det ;-)

  SvarSlett
 7. Du kan jo lage flere tepper vettu ;)

  SvarSlett