tirsdag 27. mars 2012

cravings

Enda en oppdatering gitt... Jeg må jo fortelle om cravingsene mine!
Jeg har jo også før jeg ble gravid hatt lyst på enkelte ting, men det har absolutt ikke vært noen krise om det ikke lar seg gjøre. Vel, sånn har det faktisk blitt nå. Om to ting. Det ene er vel ganske greit, det andre egentlig litt ekkelt, men himmel, så deilig!

Jeg nevner den greie tingen først: Isbiter! Mmmmmm det er så herlig! Rimelig krise i heimen om vi har glemt å sette noe vann til frys, for å si det sånn! Det har vi nå glemt, så jeg må VENTE på isbiter. Det er helt forferdelig, for det er jo så deilig! Isbiter er noe jeg kan få tak i hele tiden, om jeg vil, men der kommer vi inn på punkt nummer to. Det er rimelig ekkelt altså, og sikkert ikke veldig sunt, men det er en lukt. Lukta av parkeringshus eller bensinstasjoner! Eksos! Ikke sånn sur tunell-eksos, men litt friskere eksos liksom... Åh, jeg kunne gjerne bodd i et parkeringshus altså! Mmmmm... Dette er naturlig nok noe jeg ikke kan få når jeg vil, men da hjelper det med en isbit eller flere. Det døyver ikke lysta til å kjenne den lukta, men det hjelper. Dere kan jo bare gjette at vi ikke parkerer ute, om det er innemuligheter for tiden, uansett vær og vind!

Men nå, nå har jeg altså ingen av delene, og jeg går snart på veggen. Måtte vannet fryse fort!

7 kommentarer:

 1. Er utrolig mange som får dilla på isbiter. Har dessverre ikke fryser vi da, men jeg elsker isvann og må til enhver tid ha en karaffel med vann i kjøleskapet.

  Alt er lov å få cravings på når man er gravid, og ingenting er for sært eller rart :)(jaja, så lenge det ikke skader den lille).
  I forrige svangerskap var det lukta av kjeller og bensin jeg måtte sniffe i meg. Har ikke fått noen sånne lyster, men det er jo veldig tidlig enda.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er heller ikke før de siste ukene nå at jeg har fått dette her altså... Åh, kjeller! Pokker at vi hverken har kjeller eller garasje.... :-P

   Slett
 2. Mamma hadde cravings på bensin og kjeller/vaskekjeller lukt! Der vi bodde da vi vokste opp, luktet det spesielt i kjelleren. Til og med JEG listet meg ned der og sniffet ;)
  Har ikke fått noen slike cravings enda. Jeg MÅ ha chips i hus, jeg spiser det ikke alltid, men det må være her..

  SvarSlett
  Svar
  1. Skulle ønske den lukta fantes på boks...

   Slett
 3. Artig at en graviditet roter slik med kroppen, at til og med luktesansen forandrer seg :D

  Svigermor hadde de rareste cravingsene... Hun spiste på avispapir og koks!

  SvarSlett