tirsdag 20. mars 2012

Vogn i hus og skatt til gode!

Idag har jeg hentet barnevognen! Gurimalla, trudde faktisk ikke den skulle komme flatpakka, men det gjorde den. Har en liten pause i monteringen nå, det var slitsomt... Det er bl.a. to metallstenger som skal festes i noen hakk i bunnen av vognbagen, og det var så hardt, så har bare klart den ene - foreløpig. Skal love at vognen blir fin når den er ferdig montert altså! Åh, så gøy at ting endelig kommer på plass, litt etter litt... Jeg gleder meg som bare det til å ta alt i bruk!

Forresten har jeg masse skatt til gode i år! Ikke aner jeg hvordan det har gått for seg, men det har det tydeligvis ;-) Så er det bare å håpe at jeg slipper å bruke den på mannens baksmell. Pleier å være sånn, men det hadde vært gøy om også han for en gangs skyld kunne få litt til gode! Han skal jobbe overtid idag, så finner vel ikke ut av det før ikveld en gang... Nesten like spennende å se det, som å sjekke egen skatt!

Håper alle har en fin dag!

4 kommentarer:

 1. Hvilken vogn har dere kjøpt? Vi monterte Simovogen rett etter at vi kjøpte den vi.. Og, den hadde to slike stenger. Vi fikk det til, mener min kjære presset bunnen ned, mens jeg flyttet på de stengene :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Her ble det en brun Emmaljunga Dou Egde! Knallfin vogn, om jeg får si det selv ;-)
   Ja, trur jeg trenger hjelp til den siste stangen, så får vente til mannen kommer hjem... Også noen trykknapper jeg ikke fikk helt til å feste skikkelig, men nå har jeg gitt opp prosjekt barnevogn frem til jeg ikke er alene hjemme lenger ;-)

   Slett
 2. Åh, så herlig med barnevogn da :) Bare synd den ikke går an å montere uten hjelp, hehe..
  Tør ikke sjekke min skatt, i fjor fikk jeg en skikkelig baksmell-på 900 kroner hehe :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingen fare, du kommer ikke inn uansett ;-)

   Slett