mandag 19. mars 2012

32 uker!

8 uker igjen til termin. Det er akkurat en praksisperiode det, og når man først kommer igang med en sånn periode, så går tiden utrolig fort. Desverre kan ikke denne tiden sammenlignes med en praksisperiode sånn sett. Tiden kryper fremdeles avgårde, og kunne ikke gått fort nok akkurat nå.

Gulvet gidder jeg ikke bry meg med lenger. Det er så langt unna, så jeg orker rett og slett ikke å ta meg bryet med å plukke opp ting jeg eventuelt skulle miste ned der. Her i helgen satt jeg på kontoret/gjesterommet for å skrive på en skoleoppgave. Skrivebordet står rett ved siden av sengen, og selvfølgelig klarte jeg å rive ned en hel bunke papirer fra skrivebordet, og selvfølgelig forsvant de under gjestesenga. Makan til trassete papirer! Ikke orket jeg å reise meg opp heller, så jeg sendte en sms til mannen som satt på stua (!!); "Hjelp. Papirer på avveie!" Han bare lo av meg før han hjalp meg å fiske de frem igjen. Hva skulle jeg gjort uten han?

Har dere sett hårete damelegger før? Hvis ikke, så skulle dere gjerne fått se mine. Jeg gidder ikke lenger ta meg bryet med å barbere de. Har jo forsåvidt ikke gjort det på lange tider heller, det er hakket før jeg snubler i mine egne legghår, trur jeg. Burde gjerne barbert de, men det får isåfall bli mannen sin oppgave. Jeg gidder ikke.

Det er mye jeg ikke gidder for tiden. Omtrent alt jeg ikke absolutt MÅ (les: vil) gjøre, det gidder jeg ikke gjøre. Jeg liker den tanken, det gir meg mye fritid, og fritid, det liker vi! Blir nok av ikke-fritid i tiden rett før og etter fødsel, så jeg må nyte det mens jeg kan!

6 kommentarer:

 1. Hehe!! jeg hadde akkurat samme oppfattning som deg angående legghår ved siste graviditet. Magen var bare i veien, og det å skulle barbere leggene var ikke et alternativ.

  Men...når jeg lå på fødesenga fikk jeg SE mine mannfolk-legger, og da fikk jeg et innfall: jeg skulle i alle fall ikke føde med hårete legger, det var totalt uaktuelt!! Mamma måtte derfor barbere leggene mine med en engangshøvel som vi fant i utstyrsskuffen på fødestua...

  Var veldig fornøyd etterpå, og var klar til å ta i mot den lille, med nybarberte legger ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skumle er at jeg i brevet fra sykehuset hvor jeg fikk innkalling til ordinær ultralyd i uke 18, så fulgte det med et skriv om at man ikke skal barbere noenting de 4 siste ukene før forventet fødsel, fordi barebering kan føre til inngrodde hår og infeksjoner og sånt... Og er det noe man absolutt ikke vil ha på et sykehus, så er det infeksjon altså! Føler jeg snart burde glatta hele meg, sånn at jeg ser noenlunde respektabel ut når tuppa viser sin ankomst. Sikkert ingen andre enn meg som bryr seg, men det er er uansett en mer enn nok! ;-)

   Slett
  2. Er det ikke bare intimbarbering de tenker på i det skrivet? Leste akkurat en artikkel (husker selvfølgelig ikke hvor...) om at det er økende antall kvinner som vokser seg eller barberer seg helt i underlivet rett før fødsel for de vil se "respektable" ut der nede. Fødeavdelingene advarte mot dette, for man kunne få infeksjoner akkurat slik som du forklarer.

   Slett
  3. Nei, det er nok kroppen generelt... Ingrodde hår og påfølgende infeksjonkan dukke opp hvor som helst, men det er nok gjerne mer prekært nedentil, om man får en rift på en betent hårsekk kan jeg tenke meg :-)

   Huff, glad jeg absolutt ikke klarer å se meg selv nedentil! haha!! :-D

   Slett
 2. Det er jo rett og slett et tiltak å ta de leggene om man ikke er gravid også, æsj :p Men var en kollega i barnehagen som fikk høre "Æsj, du har mannebein", så da prøver jeg å få gjort det innimellom :p

  Syntes tida har flydd avgårde, er jo ikke lenge siden du fortalte at du var gravid, blir så moro :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, mannebein ja... Jeg trur mine er mer som apebein etterhvert; altså hakket verre! ;-)

   Nei, det føles ikke så lenge siden, egentlig, samtidig som jeg etterhvert føler jeg har vært gravid i en årrekke...

   Slett