tirsdag 13. mars 2012

31+1. Tiden går så seint!

ENDELIG har jeg klart å filme lillesprell sine bevegelser i magen. Hadde jeg bare klart å laste den opp her... Jeg finner filmen og alt, men får bare opp feilmelding... Jaja, sånn kan det gikk! Magen vokser som bare rakkern, men føttene mine har jeg ikke sett på en stund så lenge jeg står oppreist. Jeg må holde pusten når sokker og sko skal på, og det å tørke mellom tærne er jammen en treningsøkt!
Enda skal jeg vokse i to måneder til..... Hoi, skal bli interessant!

Tiden står stille. Ribbeinsrock og søvnløse netter er det som regjerer. Ribbeinsrock er bare kos det altså, da vet jeg hvertfall at det står til liv, men jammen kan det bli vondt og! Søvnløse netter er vel også noe en bør forberede seg på til frøken sprett er ute, men da er det ikke vondter som gjør at en er våken. Da er det verdens fineste lille skapning, den største og beste vitamininnsprøytingen.

Vil dere se hvor stor hun var igår? Hun var SÅ stor:


Tok et bilde forfra også, et par kvelder før. Jeg bør ikke vise meg på et bowlingsenter i nærmeste fremtid, i frykt for å bli forvekslet med en sånn kule... Se bare her:


Joda, neida, så sånn går no dagan...

10 kommentarer:

 1. Fine magen ;) Har ikke hatt noe ribbeinsrock lille gutten min ennå, og det er igrunnen helt greit. Men han har funnet ut hvor urinblæren min er, og bruker den ofte til trampoline ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi har finni ut hvor blæren er her og ja, hopper gjerne der samtidig som vi skaller litt i ribbeina! ;-)

   Slett
 2. Nydelig mage du har <3 Skjønner godt at hun koser seg inni der :)

  Gleder meg til den dagen hvor vi kan skilte med turning og dansing inni magen. *sukk*

  SvarSlett
  Svar
  1. Det skjer nok fortere enn dere trur nå, damer! ;-D

   Slett
 3. Åhh, så fin mage du har! :D
  Syns tiden har gått fort jeg, men skjønner du syns den går sakte.. Det hadde nok jeg syns også, man venter jo bare på å få den lille ut og starte livet sammen <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, joda, tiden har forsåvidt gått raskt, men to måneder frem i tid virker bare helt uoverkommelig...

   Slett
 4. Skal si du vokser, herlig :)
  Et lite tips, på enklere liv har de sokkepåtreder eller hva det heter, er jo egentlig til de gamle, men det funker flott :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, de er sinnsykt teite de og... Ser hvordan flere på jobben strever med det. Nei, prøver heller å ta de på så lenge jeg kan ;-) Og går det ikke, så får gubben hjelpe meg med sokkene, også får jeg bruke slippers. Men da må det bli litt varmere i været først... Burde jo da egentlig droppe sokkene da men ;-)

   Slett
 5. Hehe, jeg vet! Kjøpte sånn til morfaren min, han skjønte ikke hva i huleste det var før tanta mi kom og forklarte.. Må liksom finne teknikken, har også sett at de har trusepåtrekker, haha :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, nei, gidder ikke lære meg nye teknikker nå. Da får jeg heller holde ut til bowlingkula er borte ;-)

   Slett