torsdag 2. juni 2011

Surrealistisk...

Jeg har en god unnskyldning for fremdeles å være våken. Jeg har nemlig forhåpentligvis gjort kvelden til en god del eldre, ofte ensomme mennesker kanskje litt lysere enn om de skulle vært alene hele kvelden. Jepp, jeg har vært på jobb. Det betyr null søvn med det første.
Men så var det disse tankene da, disse som ikke har annet å gjøre enn å surre rundt i topplokket. Ikke så negative lenger, men veldig undrende.
Tankene som surrer ikveld går ut på at kanskje, kanskje, så er vårt/våre barn allerede befruktet. Dvs. vi har tre befruktede egg som venter, og kanskje, kanskje vil de bli vårt/våre barn. Disse befruktede eggene er fryst ned! Fryst ned! Tenk om barnet/barna vi forhåpentligvis en dag blir foreldre til ligger i en fryser på Haukeland? I en fryser! Det er jo nesten på grensen til barnemishandling, det er hvertfall sikkert! Men noe så surrealistisk at en fryser er det som skal til for at eggene skal klare seg til en innsetting. Ja, om de tåler opptining da hvertfall. Men inntil det, så ligger de i fryseren. Jeg skal aldri mer klage over kalde vintertemperaturer, for det er jo bare en smaksprøve av hva de tre små eskimoene våre holder ut i. Mener å ha lest en gang at det er flytende nitrogen de er fryst ned i, men det kan absolutt være feil altså. Uansett, en fryser er ikke stedet for våre barn. Vi vil ha de ut derfra og inn i varmen.
Dette er så sært å tenke på, at det i det hele tatt skal være mulig å lage barn på denne måten. Vanvittige saker! Håper det funker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar