fredag 4. mai 2012

Ventetid

Det var nok ingen slimpropp den dagen. Bare et veldig stort ønske om at det kunne være det, og dermed syntes jeg jo selvfølgelig at det MÅTTE være den.
Velvel, vi venter fremdeles på fødsel og å hilse på Hjertegullet vårt vi.

Datoen er jo fremdeles ikke her, men den nærmer seg fort. Det er rart å se stellebordet på badet som er fyllt med bleier, bodyer, strømpebukser og masse annet babytøy. Det er helt bissart å tenke på at vår baby skal ligge oppå det bordet, og få på seg de bleiene og de klærne. Et lite menneske. Som vi er så heldige å få omsorgen for og oppdra.

Foreløpig blir det med tankene. Hun har visst ikke tenkt seg ut riktig enda :-)

3 kommentarer:

 1. Jeg var også sikker på at slimproppen gikk rett før termin. Det var akkurat slik du beskrev det og jordmor trodde også den hadde gått. Men innså rett før fødselen at det ikke var slimproppen, for den kom ca 2-3 timer før riene startet og det var slim og blod i bøtter og spann... Jeg hadde planlagt vannfødsel, men det ble plutselig veeeeldig uaktuelt! Hehe!

  Lykke til! Dette blir spennende og jeg gleder meg til å høre om fødselsopplevelsen deres!

  SvarSlett
 2. Jeg fikk vite på fødeavdelingen at selv om slimproppen hadde gått, så kan det gå over 1 uke før vannet går og fødselen starter... Så det kan ha vært den ;) Men vi nærmer oss nå!!! Tenk det, innen 2 uker så har vi lille gulla våres ;)
  Masse lykke til når fødselen starter!!!!
  Jeg åpner skuffene på stellekommoden og ser og tar på klærne HVER dag!... Er så uvirkelig at drømmen går i oppfyllelse....!

  SvarSlett
 3. Kom over denne på BIM isted, og da tenkte jeg på deg:

  http://www.klikk.no/forum/barnimagen/index.php/topic/143934326-slimproppen-gikk-erfaringer/page__pid__144212877#entry144212877

  Så det er ikke umulig at det var slimproppen den dagen :D

  SvarSlett