mandag 21. mai 2012

Den som venter på noe godt, osv...

Jah, for det er det vi gjør... Vi venter!
Jeg er lei av å vente nå, men hva kan man gjøre?
Vet liksom ikke om så mange flere forskjellige måter å skrive innlegg på om at vi fremdeles venter.
Helgen er blitt brukt på familie og konfirmasjon, og jeg er jo selvfølgelig glad for at jeg fikk konfirmasjonen med meg! Så sånn sett er det ikke bare dumt at Hjertegullet ikke har kommet enda. Blir spennende å se på onsdag om overtidskontrollen sier noe om fødselen bør/skal bli satt igang, eller om naturen skal få gå sin gang... Vi får bare vente og se, rett og slett!

Får uansett sett henne på onsdag, for om hun ikke er født, så består en del av overtidsvurderingen av en ultralydundersøkelse hvor de sjekker mye greier :-) Blir jo ikke bare dumt det heller da!

Håper alle har hatt en fin helg!

10 kommentarer:

 1. Så kjedelig da!! De sier jo at nr1 ofte er litt seig å få ut.. Men, jeg håper du får henne i armene før onsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, de sier så :-)
   Nei, nå gleder jeg meg bare til hun kommer, om det blir før eller etter onsdag... Forhåpentligvis før!

   Slett
 2. Er ikkje alltid nr 1 er seig å få ut, 6 dagar før tida her ;p Men var sikker på du hadde fått eg no!! Ventar i spenning, er innom bloggen din kvar dag for å sjå ;) Masse lykke til når det skjer! =)

  SvarSlett
  Svar
  1. Noen som har det ;-)
   Tusen takk for lykkeønskninger, jeg trenger det! :-)

   Slett
 3. Årh, følger jo så spent med her på bloglovin oo det står noe.. Nå må hun se å komme ut i dagslys, selv om det er et godt tegn på at hun har det godt inni magen din også hehe :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hun har det altfor, altfor godt inni der! Lurer på om jeg har gjort det for bra for henne, eller om hun bare er lat! ;-)

   Slett
  2. Du skal se du ligger å trykker samtidig med min søster, hun har termin 31, men fødte nevøen min to uker før tida, satte den i gang pga svangerskapsforgiftning.. Gleder meg på deres vegne, og selvsagt til å bli tante til ei til :)

   Slett
  3. Da håper jeg hu får snart, for jeg er HELT tom for tålmodighet ;-)

   Slett
  4. Hadde høyt blodtrykk igjen i dag, så da måtte hun inn og sjekke igjen i slutten av uka.. Håper du får før det uansett :) ÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆ så spent jeg er, hehe..
   Er sikker på at du må inn i natt ;)

   Slett
  5. Fremdeles hjemme jeg gitt ;-)

   Slett