lørdag 12. mai 2012

Igangsetting...

... har vært helgens prosjekt hittil.

Startet kvelden igår med sterk mat, etterfulgt av soveromsaktiviteter. Ikke direkte behagelig med den magen jeg har nå, men siden sæd inneholder prostaglandiner (eller hvordan det staves), samme hormonet som de bruker til å sette igang fødsel, så var det nå verdt forsøket selv om jeg har hørt at det absolutt ikke fungerer på alle. Sånn er det vel med de fleste kjerringråd, uansett. Det endte allikevel ikke opp med noen andre tegn til fødsel, annet enn de vanlige kynnerne jeg er vant med. Og kynnerne ser jeg ikke på som noen tegn til start av fødsel, så lenge de kjennes likedan ut.

Prosjektet fortsatte idag, med biltur i Bergen by. Som mange vet, selv om man ikke er fra Bergen, så er store deler av byveiene dekket med brostein. Det ble et par timer rundt omkring i byen, men ingen tegn til fødsel. MEN; jeg kan etter 6 år her si at jeg kanskje omsider begynner å bli kjent i egen by. Med andre ord: Aldri så galt at det ikke er godt for noe!

Nå skal nettet strigles for flere kjerringråd. Jeg har jo hørt så mange, men når man trenger de selv, så er de gått i glemmeboken. Har også hørt at lakserolje (avføringsmiddel) kan sette fart på sakene, men det er IKKE å anbefale folkens, det kan være livsfarlig da morkaka kan løsne!!

Jeg har med dette lagt dagens planer, og blir dermed opptatt en stund fremover. Håper jeg.

2 kommentarer:

  1. Det hjelper visstnok å gå i trapper har jeg hørt da :)

    SvarSlett
  2. Hehe, ja, jeg løper i trapper som bare pokker (i den grad vaggingen kan kalles løping), men det skjer da ingentingen :-)

    SvarSlett