lørdag 21. januar 2012

Lekkasje

Idag har jeg en lat lørdag. Det er så fantastisk deilig!
Lat lørdag betyr minst mulig bruk av energi, dette gjelder også påkledning. Pysjbukse og singlet, selvfølgelig med fyr i ovnen. Hvordan orker man ellers å gå bare i singlet nå?

Vel, noe av den lille energien som brukes, er til å gå på do. Etter en sånn visitt lønner det seg å vaske hendene. Så også denne gangen. Ser meg i speilet, det er like morro hver gang å se at jeg faktisk har en gravidmage, ikke oppblåst mage. Det var derimot ikke magen som fikk mest oppmerksomhet denne gangen, for hva ser jeg?

Det har kommet våte flekker på singletten i området brystvorter... Say what, liksom? Allerede? Vel, en får bare ta det som enda et tegn på det som skal skje om en ca 4 måneders tid. Kroppen endres, og til det beste for lille huleboer i magen :-)

Ha en flott helg, folkens!

6 kommentarer:

 1. Ja det er så koselig å se magen i speilbildet... selv om jeg FREMDELES har vanskeligheter for å tro på at vi ENDELIG får drømmen vår oppfylt.. Har ikke merket noe forandring i brystene ennå jeg.. Men det kommer vel snart ;) Gleder meg sånn til MAI!!!! =D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, trur det ikke helt sjøl enda, men bevisene kommer jo bare på rekke og rad! Mai blir bra :-) Kommer fort nå!

   Slett
 2. :) Tenk om du føder på likt med søstera mi, når har du termin egentlig? Kanskje svart på dette før men.. Bare ikke få nå brystbetennelse i denne kulda, har hørt at det gjør vondt :p

  SvarSlett
 3. Haha, såpass til lekkasje var det ikke, og hittil var det bare engangstilfelle ;-) jeg "plopper" rundt 16.mai!

  SvarSlett
 4. Hun har termin 31.mai, men var for tidlig med første mann. Hadde vært moro, hehe :p Det er faktisk ikke lenge til, hjelp så fort tida har gått. Syntes ikke det er lenge siden du snakka om denne lille kjøttkaka. Nydelig :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åh, kan skje ganske samtidig da, ja ;-)

   Slett