søndag 15. januar 2012

Doven blogger

Jeg har så mye jeg vil skrive om. Så mye jeg vil fortelle.
Men jeg klarer ikke finne energi. Jeg har ikke noe overskudd når jeg først kommer hjem. Da er det bare mat og halsbrann som står i hodet på meg.
Vel, mat står i hodet på meg, halsbrann er konsekvensen.

Apropos halsbrann. Gaviscon er noe forbaska drit. Det funker, men det smaker høgg! Når det kommer til Love hearts, så smaker de digg, men funker ikke. Ikke mot halsbrann på meg hvertfall.

Men, om halsbrann er det verste ut av mine to plager (inkludert kynnerne), så skal jeg ikke klage. Det er virkelig de som har det mye, mye verre i et svangerskap! Jeg kan jo le av mine plager, det er det ikke alle som kan...

10 kommentarer:

 1. Halsbrann ja! Det har jeg fått nå, og INGENTING hjelper!! Dvs, jeg har jo ikke akkurat prøvd disse greiene de selger på apoteket for halsbrann da, men tror nok jeg må gå til innkjøp av det.. Pga halsbrannen, tror jeg det skjuler seg en liten jente i magen ;)

  SvarSlett
 2. Link skal hjelpe mot halsbrann. Fåes kjøpt på apotek =) Kanskje værdt å prøve =)

  SvarSlett
 3. Svar
  1. Er verdt å prøve. Kan ikke bli verre enn gaviscon hvertfall! :-)

   Slett
 4. Jeg har prøvd Link, og jeg kastet opp når jeg fikk den i munnen :( Men, jeg må ta meg en tur i morgen og se hva jeg finner.

  SvarSlett
  Svar
  1. Gaviscon er sånn apotekkjøpt ting, tyggetabletter, men finnes også som mikstur. Som sagt, det funker, men jeg synes det smaker vondt. Kan jo hende det hjelper deg bedre enn link?

   Slett
 5. Tro det eller ei, men har hørt at lovehearts hjelper mot halsbrann :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er det jeg har hørt også, men det hjalp ikke meg hvertfall... ahh, så herlig måte å kunne lindre halsbrann med det da gitt... drømmesituasjon! ;-)

   Slett
 6. Doven blogger er bedre enn en blogger som ikke blogger ;)
  Vi skjønner at det å være gravid ikke alltid er noen dans på roser, og at hver dag ikke er proppfull av masse energi! Et lite livstegn i ny og ne holder i massevis. :) Setter pris på at du i det hele tatt blogger, og at vi får lese om hverdagen din og tiden som gravid.

  Nei, nyt graviditeten din og den lille prinsessa i magen. :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gjett om jeg nyter tilværelsen (selv om dette innlegget kanskje ikke bærer det største preget av akkurat det)! Åh, jeg håper så innerlig at det snart blir deres tur også!! <3 Det hadde dere virkelig fortjent :-)

   Slett