onsdag 23. november 2011

Nei, det kan da ikke være... Eller???

Jeg kjenner ting jeg definitivt ikke har kjent før.

Jeg finner ingen steder at det kan kjennes før uke 16, kanskje tidligere om man har født før.

Men nå har jeg kjent det. Tre dager på rad, omtrent til samme tid. På forskjellig plass hver dag, men "seriene" kommer på samme plass.

Det er ikke mageromling, men det kan jo for alt jeg vet være en enkelt boble på avveie. Rettere sagt en tre-fire enkle bobler på avveie, som passerer samme plassen med kanskje et sekunds mellomrom.

Jeg synes bobleteorien høres merkelig ut, for det er ikke riktig slik bobler kjennes ut heller sånn egentlig.  Samtidig kan det jo være at det kjennes litt annerledes ut med mageromling når innvollene flytter rundt på seg der inne for å lage plass til gullet.

Jeg liker mye bedre å tro at det er lille huleboer som vil gi sine første små tegn til muttra si om at det faktisk er liv der inne.

Selv om det kanskje er tidlig....?? Noen som har mer og bedre erfaring enn meg på dette området?

8 kommentarer:

 1. Jeg har jo pent lite peiling, men det hørtes jo spennende ut så vi går for at det er huleboeren som er i farta :D

  SvarSlett
 2. Nå husker ikke jeg hvilken uke jeg var gravid med førstefødte, men jeg kjente deffinitivt liv før uke 16. Kjentes ut som bobler eller at innvollene hadde spasmer. :P

  Er nok lillegull du kjenner ;)

  SvarSlett
 3. Toppen:
  Synes det er utrolig dårlig at du, av alle, har så lite å bidra med her nå altså¨! hoho ;-)

  T&L: Ja, litt sånn leamus på en måte, sant?

  SvarSlett
 4. Jeg kjente det godt fra uke 15. Som om noen kila meg inni magen...:) Så det er nok babyen du kjenner! :)

  SvarSlett
 5. Høres ut som babybevegelse ja :)

  SvarSlett
 6. Jeg blir SÅ glad når dere sier at det nok er lillegull! Åååå :-D Det er en sann lettelse å kjenne noe, da vet jeg hvertfall at det står til liv :-D

  SvarSlett
 7. Det er nok som de sier over her, jeg kjente ebba da jeg var 13-14 uker på vei... Aner ikke hvordan jeg skal forklare det, men det føltes nesten ut som en liten(og søt) fisk som svømte og bumpet inni der... merkelig forklaring! :p

  SvarSlett
 8. Siden du sier det kjennes litt ut som leamus, kan jeg bekrefte at det var akkurat sånn det føltes for meg også. Og jeg tror det var rundt uke 15 også gitt : )
  Greia er den at de fleste har ikke tid til å kjenne skikkelig etter slik at de klarer å skille bevegelsene fra alt det andre som rører seg i kroppen, før det blir sterkere. Det er vel derfor de sier rundt uke 16, når baby er blitt enda større og sterkere.

  SvarSlett