tirsdag 8. november 2011

Iste!

Mmmm... Iste, min nye favoritt! Som med youghurt, så er det heller ikke her hvilken som helst iste. Det er NØDT å være Nestea fersken. Den med sukker, skal sies, altså rosa kork. Fantastiske drikkevæsken!
Jeg har også fått tilbake lysten på litt brødmat. Vel, lyst på brødmat har jeg vel strengt tatt ikke, men det er ikke sånn at det byr meg helt imot lenger. Dermed blir det spleisebrød (neida, heller ikke hvilket som helst brød) med Jarlsberg og epleskiver på. Resten av eplet til "dessert". Se, jeg er ikke lenger så usunn, jeg begynner faktsik å få i meg MAT!
Kan ikke si annet enn at det er en stor lettelse, men jeg venter fremdeles på at jeg skal ha lyst på alt jeg ser, og at mat ikke lenger blir noe problem. Det skal bli deilig, jeg håper det skjer snart. Det er et slit i seg selv å tenke gjennom alt man har lyst på, eller helst absolutt ikke lyst på, bare for å finne noe jeg uansett ikke klarer å spise opp... Det er skikkelig demotiverende, men nå ser det ut til at noe er i ferd med å snu.
Vel, jeg skal heller ikke nå juble for høyt, for dette går veldig opp og ned hele tiden. Litt stabilitet hadde vært fint.

Dette var dagens eksamenslesingspause. Takk for den!

5 kommentarer:

 1. Godt å høre at du får i deg litt mat!
  Snodig det der, hvordan kroppen forandrer seg når man blir gravid.

  Gleder meg til vi blir gravide, mens Lillemor gruer seg. Hun tror jeg kommer til å forvandles til det grusome "graviditets-trollet" som bare krangler, griner og får snodige lyster! Hehehhe! Har ingen planer om å bli noe monster, men hvem vet?! :P

  SvarSlett
 2. Hehe, kos deg med isteen din du, det har jeg aldri likt. Tok feil en gang, og holdt på å kaste opp :p
  Godt du får i deg litt mat, viktig det :)

  SvarSlett
 3. Så bra at du får i deg mat da!! I motsetning til deg, må jeg spise hele tiden, hvis ikke blir jeg kvalm.. Men, jeg er sunn da.. Spiser havregrøt og frukt hele dagen! Men, herregud - jeg kommer til å rulle!

  Kose deg med isteen din - og med spleisebrød (som er det beste brødet)!!
  Klem

  SvarSlett
 4. Hehe, det er snodig hvor pussig forhold en får til mat når en er gravid, iallefall i starten. Selv har jeg hatt forskjellige lyster i alle svangerskapene, drakk feks litervis med julebrus ( i mars, det var ikke lett for mannen å få tak i.....) og det måtte være Lerum.

  Lykke til med eksamen!

  SvarSlett
 5. Uff.. ja kjenner til det med maten.. Skal jeg spise MÅ det være noe jeg har skikkelig lyst på! Akkurat nå har jeg dilla på mandariner.. Mamma synes de er litt sure, men jeg synes de er helt PERFEKT ;) Middagen den er et problem hver dag, jeg har lyst på noe, mannen går på lavkarbo og kan ikke spise det jeg har lyst på.... menmen.. Kjempebra at formen begynner å komme seg! Gleder meg sånn til mai-babey'ene våre kommer =D

  SvarSlett