mandag 21. november 2011

Lille Lykken er 15 uker gammel! :-)

Ja, hun er vel faktisk talt eldre, siden hun ble hentet ut og befruktet i mai. Men utviklingen ble jo fryst, og jeg er idag 15 uker på vei med den beste Lykken i verden! Ingen ord kan beskrive hvilken glede jeg har i hele kroppen om dagen, og jeg håper bare med alle dere andre som holder på med dette at dere lykkes. Helst igår, seinest!

15 uker. Så sakte som de første ukene gikk. Ukene har virkelig fått opp tempoet,og raser avgårde, synes jeg. Kan jo ikke annet enn å glede meg over det. Tenk, om 5 uker er jeg allerede halvveis i dette svangerskapet. Halvveis! Ordet smaker så godt. Om tiden fortsetter i dette tempoet, så kan jeg virkelig si at dette har vært seiersrunden vår. Bare tiden vil stå litt stille, så fort hun er født. Jeg vet jo at det ikke kommer til å skje, men tanken er god, og som man sier: Det er tanken som teller! ;-)

Ellers er det ikke så mye nytt under solen her. Får virkelig testet energinivået mitt i dagene som kommer, for neste fridag er neste fredag. Da er det også faktisk blitt desember, folkens! Desember! Måneden med adventskos, julekos, og ikke minst ultralyd! Som jeg gleder meg. Gruer meg også litt, tenk om de ser at lille ikke er frisk. Frisk eller ikke, til oss er hun mer enn hjertelig velkommen Jeg vil bare ikke hun skal ha det vondt.
Det sies at 90% av alle bekymringer ikke vil bli noe av, og jeg pleier å ikke ta sorger på forskudd, men det er så veldig vanskelig nå. Det bunner nok bare i at jeg så innerlig vil at drømmen endelig skal oppfylles, og enda mer at Lykken er frisk. Mine bekymringer vil uansett ikke kunne endre eventuelle sykdommer hos Lykken. Den vil heller ikke hjelpe Lykken med å holde seg i magen i noen måneder til. Allikevel er de der. Bekymringene. Jeg må nok bare ha de også, helt til Lykken er ute av magen. Og da vil nok dagens bekymringer bytte plass med noen nye. Sånn er det bare, sånn vil det nok bare bli.

Håper alle har en fin dag der ute. Vi skal kose oss med hver vår kakaokopp og litt sjokolade.

6 kommentarer:

 1. Tenk at du snart er halvveis! Gratulerer med 15 uker! Lille skatten i magen begynner å bli stor. Ser du skriver konsekvent Hun, det blir spennende å se om du har rett! Har en følelse av det jeg og ;) Vil dere vite på ultralyden?

  SvarSlett
 2. Ja, vi vil vite :-) Jeg har jo hatt en følelse hele tiden av jente, så må jo få det bekreftet (eller avkreftet) ;-)

  SvarSlett
 3. Det blir spennende å se Fruen!! Legen min på KK sa at de "produserte" flest gutter ;)(det er på KK du hører til, ikke sant?) Og, jeg har hatt guttefølelse fra innsettingsdagen.. Så, det blir spennende å se det også!
  Tenk, 15 uker allerede!! Jeg synes du nettopp testet positivt jeg - men, det er jo ganske mange uker siden.. Jeg er jo 8+2 i dag, så tiden går jo unna her og på sett og vis ;)

  SvarSlett
 4. Herlig! Hører at mammahjertet er i full sving hos deg også ;) Et hjerte som bobler over av glede for den lille i magen, men som samtidig bare må bekymre seg litt :) Prøv å ikke bekymre deg, men heller glede deg til ultralyden - mest sannsynlig blir det en fantastisk opplevelse for dere :)

  SvarSlett
 5. Pergoberta:
  Jepp, KK er plassen min! ;-) Men jeg er med på andelen jenter jeg vettu ;-) Høhø... Til det er motbevist hvertfall!
  Begynner å bli noen uker siden første positive test ja, og det var jo også nesten ei uke før jeg selv hvertfall forventet noen strek... Merkelige saker. Må ha festa seg med en gang, lille bølla!

  Min drøm:
  Mammahjertet banker som bare det! Jeg gleder meg nok mest, men det er de bekymringene som gnager litt i bakgrunnen. Skal hvertfall bli godt å se lille gullet igjen, uansett hva de måtte oppdage eller ikke :-)

  SvarSlett
 6. Dette er så oppmuntrende å lese :)

  SvarSlett