fredag 2. desember 2011

Julebord- og festsesong!

For første gang kan jeg si at jeg faktisk ikke har NOE fint å ha på meg på jobbens julebord, og ha rett i det! Ingen kan krangle på det. Kulemagen er virkelig på plass, og jeg koser meg!

Fantastiske Hennes og Mauritz som har rimelige klær for oss med voksende mage! Ikke alt som er like pent, absolutt ikke, men jeg har nok vært heldig for fant en fin strikket tunika/kjole. Den sitter litt tett, og jeg kan absolutt ikke skjule magen i den. Og hvorfor skulle jeg det, når jeg er så stolt av magen (og ikke minst lille gullet inni der)?

Igår kjente jeg forresten noe nytt. Masse leamus er det hele tiden, men igår, da strøk hun meg tvers over magen under navlehøyde. Noe så sært, men noe så herlig! Merkeligste jeg noen gang har kjent, men jeg håper hun vil gjøre det masse, masse!

Ha en super helg alle sammen, og nyt førjulstiden!
Kan fremdeles ikke kjenne noe på utsiden, men jeg regner med at det fremdeles kan ta en del tid.

5 kommentarer:

 1. Er ikke alltid like lett å finne klær som passer til den voksende magen. Har selv erfart at det finnes mer og finere klær å kjøpe på nettet enn i butikkene.

  Ingenting er vel så flott som å vise frem sin struttende og voksende baby-mage. Kos deg i din tettsittende tunika :)

  Du har enda mer å se frem til når det kommer til gullet i magen, den dagen du virkelig kjenner spark og slag, og når din kjære kan kjenne på utsiden hva som skjer inni magen. Det overgår faktisk følelsene og opplevelsene du har med gullet nå. Det blir bare bedre jo mer hun vokser. <3

  Håper dere får ei flott helg. :)

  SvarSlett
 2. Hehe, alltid en god unnskyldning for å handle noe nytt, herlig :D
  Åh, så spennende, du er skikkelig heldig! Leamus på øyet er litt ubehagelig, men i magen må det jo bare være helt fantastisk :)
  God helg til deg også :D

  SvarSlett
 3. Fruen i huset var gravid i åttende måned. Rund og fornøyd satt hun i godstolen og strikket. På gulvet lekte en fire år gammel gutt med byggeklossene sine. Nå Per, hva er det du ønsker deg? Er det en liten søster eller en liten bror? Etter en kort betenkningstid, sa Per: Hvis det blir det samme for deg, mamma, så vil jeg helst ha en gyngehest.

  SvarSlett
 4. Gert: Haha, du får nå sagt det du! ;-)

  SvarSlett