mandag 12. desember 2011

18 uker på vei og en stykk stolt pappa!

Mannen kjente allerede igår for første gang et spark fra turboturneren i magen. Når jeg har sittet en liten stund etter å ha vært i bevegelse, så kjenner jeg godt at mini er våken, og trener de små musklene sine. Sa dette til mannen, som umiddelbart kom med en hånd. Må presse hånden litt nedpå magen for å kjenne noe, men jammen gjorde han det ikke gitt!
Og så stolt og glad han var! Trur ikke jeg opplevde han sånn den dagen vi giftet oss engang, hehe ;-)

Eller koser mor seg med halsbrann på kveldstid, og har gått til innkjøp av Gaviscon tyggetabletter for å dempe dette. Helt trygt for gravide, så om noen plages av det samme, så er det mulig jeg kan anbefale det. Kjøpte det først idag, og har derfor ikke fått prøvd de selv enda.

Magen har nærmest sluttet å vokse nå, synes jeg. Føler nesten den har krympa litt. Syntes jo magen var SÅÅ stor når jeg var i uke 14, og det var den jo også på det tidspunktet, men de fire siste ukene er det akkurat som om det har stoppet helt opp. Har prøvd å ta litt mobilbilder også, og de bekrefter egentlig mine mistanker der :-/ Jaja, skal vel ikke klage over liten mage, plutselig vil jeg ha den vekk igjen. Vet det er veldig, veldig mange som ville byttet alt i verden for å være i samme situasjon. Har jo absolutt ingenting å klage over.

Tenk: lille bølle er allerede 18 cm lang, og veier 180 gram! Jeg er ingenting annet enn imponert! Gullklumpen :-)

3 kommentarer:

  1. Herlig! :D Morsomt når de rundt deg også får være litt mer deltakende i graviditeten i form av å kjenne spark, eller at magen blir mer synlig :)
    Den halsbrannener noe som kommer og går litt hos meg også. Har ikke vært så voldsomt plaget, men finner etter hvert ut hvilken mat jeg bør holde meg litt unna utpå ettermiddagen. Ellers har jeg hørt at lovehearts dropsene også skal funke som bare rakkern mot halsbrann :P

    SvarSlett
  2. Så gøy!
    Kjekt for pappa å få kjenne også. Halsbrann er noe herk ja, men gaviscon funker bra for de fleste. Smaker ikke godt, jeg vet de som har hatt god effekt av love hearts også...det smaker litt bedre ;)

    SvarSlett