mandag 30. april 2012

Var det slimproppen??

Føler ingenting nytt idag, sammenlignet med hva jeg har følt tidligere. Kynnerne kommer og går med ujevne mellomrom, slik de har gjort i flere måneder. Bekkenet krangler på samme nivå som før. Like trøtt og lei som vanlig. Altså: Ingenting kjennes nytt!

MEN, og dette er et STORT men! Når jeg var på toalettet isted, så hadde det kommet en stor, helt gjennomsiktig slimklump! Er dette den beryktede slimproppen som noen kan oppleve som en start av fødsel? Jeg har jo hørt at den kan være rosa, eller i alle fall blodtilblandet, men det var ikke ett lite spor av blod, what so ever.

I den forbindelse søkte jeg litt på nettet, og fant at slimproppen også kan være gjennomsiktig. Det sto også at det fremdeles kan ta noen dager før fødsel, men nå er jeg jammen spent altså!! Var det slimproppen, eller bare litt unormal utflod liksom?

Måtte bare fortelle, jeg føler ikke dette er noe å dele på tryneboka, akkurat, samtidig er jeg for gira til ikke å si noenting til noen ;-)

Ha en super kveld, folkens! :-)

4 kommentarer:

 1. Krysser fingrene for at dette var slimproppen!! <3
  Følger spent med ;)
  Ha en super kveld du også! :D

  SvarSlett
 2. Oi oi, så spennende!

  Og det høres da absolutt ut som slimproppen :)
  Den kan jo se ut som mye og slimete utflod.

  Følger spent med i dagene fremover nå :D
  På søndag er det jo fullmåne også, og det sies vel at det kan påvirke :)

  SvarSlett
 3. Wææææh, spennnede!
  Har kun erfaring med blodtilblandet slimpropp, men det var ikke vanskelig å skjønne at det var slimproppen, for det var MYE slim! Så godt mulig at det var slimproppen din. Utrolig spennende! Hold oss oppdatert da :D

  SvarSlett
 4. Jeg har født 2 barn og har aldri hatt blod i slimproppen. De har vært helt klare og kom i mengder i ca 2 dager før jeg gikk i fødsel :-) Så nå begynner spenningen ja!!

  SvarSlett