tirsdag 9. mars 2010

Jeg har så lyst, du aner ikke...

Hva jeg har lyst til? Jeg har lyst til å surfe rundt på barneutstyrssider på nettet. Jeg har lyst å kjøre rundt på de store barneutstyrsbutikkene og handle inn til vår lille. Men så var det dette problemet da, at vi ikke har noen lille. Vår lille finnes ikke. Ikke enda.
Det er så tungt å være foreldre uten barn. Ja, for vi kaller oss det. Det er noe med denne prosessen vi har vært i, og fremdeles går igjennom som gjør at vi litt etter litt føler oss som foreldre, selv om vi ikke har barn.
Nei, vi vet jo ikke hvordan det er å være foreldre, men vi er liksom et steg videre enn "bare" å være kjærester, venner og ektefolk. Vi vil så gjerne, kan ikke vente.... Men vi må. Vi må vente, det er ikke akkurat sånn at vi har noe valg.
Det er så vanskelig, det er jo så mange som spør om vi ikke skal ha barn snart. Det sårer sånn! Det er så vondt.

Har visst ingen god dag idag, men hva kan man gjøre med det? Ikke en ting. Venter nå på at mannen skal komme hjem fra jobb, han er nok rett rundt hjørnet. Han har sagt han skal lage middag idag, kylling i sursøt saus med ris. Det er så nydelig det, så det blir nå hvertfall ett lyspunkt idag!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar