torsdag 22. november 2012

What to do?

Jeg er så i tvil med tanke på fremtiden til denne bloggen. Jeg vil så gjerne den kan være til hjelp og nytte til de som skal igang/er igang med ivf/icsi, samtidig begynner jeg å kjenne på at innholdet er litt privat, jeg vil ha innholdet tilbake, for meg selv, og for Hjertegullet, når hun blir stor. Jeg har ikke lenger tid å oppdatere så ofte som jeg kanskje ønsket, og for å være helt ærlig så er det jo ikke så mye å oppdatere heller. Hun utvikler seg akkurat sånn hun skal, og det kan man jo lese om på hvilken som helst nettside som omhandler utviklingen av små barn.

Leserhorden er heller ikke av den største, så om det i det hele tatt er noen som skal igang eller er igang med ivf/icsi som leser, det aner ikke jeg altså. Jeg kan se på statistikken at antall lesere har vært klart størst rundt de tidene egget ble satt inn, og testen viste positivt, samt i dagene rundt termin og fødsel. Naturlig nok, det er jo sånt som er spennende! Men nå er det ikke mange lesere igjen, og jeg føler jeg skriver mest til meg selv uansett.

Ingenting er hogget i stein, jeg har ikke klart å bestemme meg. Enten fortsetter bloggen, elller så lagrer jeg alle innlegg og kommentarer på datamaskinen min og sletter hele greia. Rett og slett. Det er gjerne sånn at jeg ikke lenger ser så stor glede i å blogge. Gleden er mer i det å tilbringe tid med Hjertegullet som forøvrig er det fineste Hjertegullet du kan tenke deg! Jeg synes ikke det er like stas å skrive så mye om henne når bloggen er anonym. Helst vil jeg jo vise henne frem til hele verden, og det er vel igrunn der jeg bruker facebook, ikke en anonym blogg. Jeg har ikke 34207 bilder av henne, men et lite utvalg slik at folk skal få se hvor herlig hun er.

Så nå vet dere hva jeg tenker rundt eksistensen til denne bloggen. Om ikke jorden går under i år, så gjør gjerne denne bloggen det.

6 kommentarer:

 1. Jeg skjønner deg veldig godt! ;)
  Jeg er innom og titter da jeg ser du har skrevet noe, men er ikke innom like ofte som før nei...

  Bloggen din var en god støtte under forsøkene våres, så takker deg for det :)

  Mange klemmer

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er godt å høre at den har vært en støtte :-)

   Slett
 2. Er det jeg også har oppdaget. Færre lesere, LITE kommentering, og lite lyst til blogging, hvorfor ha en blogg liggende slik da? Mulig jeg bare stenger hele (om noen dager), slik som Malene har gjort.
  Hvordan går man kommentarene kopiert over til pc`en? Må du kopiere en og en?

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, jeg har ikke helt funnet ut sånn praktisk hvordan enda, men jeg vil ta vare på hver eneste kommentar, slik at Hjertegullet får se hvor mange som bl.a. ønsket henne velkommen til verden :-)
   Ja, lite kommentering er en annen side, men jeg klandrer ingen, for det er jeg gørr elendig på selv ;-)

   Slett
 3. Uansett hva du bestemmer deg for, så skal du vite at vi har hatt masse hjelp og støtte i bloggen din. Vi setter pris på alt du har delt med oss. Håper selvfølgelig du fortsetter, men vi skjønner det veldig godt hvis du velger å slutte.

  Håper vi slipper så veldig mange dagene, men er forberedt på at vi kanskje må få litt "starthjelp" fra føden med litt medikamenter. Krysser fingrene for at det ikke skjer!

  Dagene på overtid har gått over all forventning, men så har jeg vel egentlig ikke tenkt så mye på det. Og vi har gjort alt vi kan for å bidra til at Lillesprell skal komme ut. Vi kan rett og slett ikke gjøre annet enn å bare nyte hverandre, at alt er klart, slappe av og kose oss.

  SvarSlett
 4. Takk for spark i rompa med bloggingen, nå har det kommet nye innlegg :-)

  SvarSlett