onsdag 14. november 2012

Oppdatering

Her er det litt av hvert å oppdatere, samtidig er det ingenting nytt. Er du redd for å kjede deg, så hopp av. Dette blir et innlegg om hverdagslige ting. Sånne ting som opptar en småbarnsmamma. Er dette på en annen side noe du liker å lese om, så er det bare å henge med! :-)

Hjertegullet er straks 6 mnd, og den berømmelige tiden gjør ingenting annet enn å fly. Det er jo det alle med småbarn sier. Ja, min egen far sa det faktisk selv i min konfirmasjonstale; Når man venter et barn går tiden treigt. En venter og venter, er kjempespent. Så kommer barnet og VIPS er man komfirmant... Vel, dette var nå ikke ordrett, men ikke så langt ifra. Jeg håper bare at vipset tar en pause snart, jeg rekker ikke å følge med når jeg samtidig har eksamener, oppgaver, og ikke minst er det bare et halvt år til den berømmelige bacheloroppgava skal leveres inn. Det skal bli en enorm lettelse. Det siste som skal skrives. Kronen på verket. 10.000 ord. Tenker det skal gå greit  i forhold til ordmengde. Om det blir problem, så blir det vel i forhold til at jeg har for mange ord, og må kutte ned. Takke seg til veiledningstid med studieveileder! Hadde hjemmeeksamen i våres med 5000 ord, og hadde ei uke til rådighet. Nå har vi allerede begynt med bacheloroppgaven. Spennende, skummelt og travelt er vel det som vil prege det neste halve året. Og masse tid med Hjertegullet vil gå tapt. For meg. Det er pappan som får den, så det er jo ikke bare dumt. Og når oppgaven er levert, så skal vi kose oss helt til barnehagestart til høsten. Da starter hverdagslivet for fullt med barnehagen på Hjertegullet og jobbing på begge oss voksne. Tenk så masse tid vi begge går glipp av da! Huff - jeg gruer meg, kan ikke få sagt det nok...

Når det kommer ttil Hjertegullet og hennes utvikling så har det skjedd ting soden sist. Hun ligger ikke lenger på gulvet der hun blir lagt, hun snur seg og akker seg hele tiden. Trur vi må invistere i vegg til vegg krabbeteppe... Det er så morsomt å være med på denne reisen det faktisk er å ha en liten en. Jeg virkelig unner alle som ønsker det samme reisen. Desverre hjelper ikke det.

Det kan også tyde på at tenner er rett rundt hjørnet. Hjertegullet, som alle andre babyer, har bestandig puttet ting i munnen. Dette er jo noe de gjør for å utforske verden! Men i det siste har hun virkelig vært desperat på å ha ting i munnen, og når hun har det, så gjør hun ikke noe annet enn å gnage og gnage. Tyder vel på litt kløe gjerne ;-) Har kjøpt bitering til å ha i fryseren, og den er virkelig en god sak å tygge på.

Ellers er det ikke så mye nytt her. Grøt er nam. Melk er greit. Vann begynner å bli greit. Frukt er æsj, samme med middag.

6 kommentarer:

 1. Ja tenk som tiden flyr, 6 måneder alt!! <3
  Skjønner at man skal nyte hver dag som gravid og nybakt mor ja, og det håper jeg virkelig jeg får tid til også ;)

  Stor klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kan ikke fatte hvor tiden flyr. Tiden må bare nytes! Det er en fantastisk tid! Fantastisk slitsom, fantastisk herlig! Mest det siste ;-)

   Slett
 2. Hvor blir tiden av?! At hun allerede er blitt 6 måneder er helt utrolig. Koselig med oppdatering fra deg og hvordan hverdagen deres er med en liten prinsesse i hus.

  Gleder oss til vi kan skrive om våre hverdag med baby i hus. <3

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, tenk det... Om jeg hadde visst hvor tiden blir av, så hadde jeg fortalt dere det, for tid trenger man i bøttevis med en liten en...
   Nå er det neimen ikke lenge til dere kan skrive om deres nye hverdag som mams og mams, jeg gleder meg til å følge dere videre :-)

   Slett
 3. Ja tenkt så heldige vi er som får oppleve denne tiden! er så ufattelig takknemlig! Er noe nytt hver dag, vi går og venter på tann nr 3, håper den snart kommer! Og det sies at tiden flyr når man koser seg, og det er helt sant ;)

  SvarSlett
 4. Blir så glad når det kommer ny oppdatering fra deg!!! Bra at det går fint, og er enig i at ting går så aaaaaltfor fort. Min yngste blir to år om en mnd, og jeg synes det er bittelitt rart at han ikke er babyen min lenger. Skulle så gjerne hatt mer kosetid før de blir store.. Vi har forresten et siste lite gullegg igjen i fryseren og tenker stadig på om vi skal "gi det en sjanse".. Har jo to flotte barn, men klarer ikke tanken på at det som er igjen bare skal kastet eller forskes på.. Vi tenker så det knaker, og for å være helt ærlig tror jeg nok det blir til at det iallefall skal få en sjanse.

  Takk for updaten fra deg! Får jo aldri kommentert pga dum tlf som ikke lar meg få lov, men nå fikk jeg iallefall sskrevet litt.

  Ha en strålende god dag, og kos deg masse med den lille gullklumpen din!!

  SvarSlett