mandag 28. februar 2011

Mandag og første doser tatt

Har tatt do doser Primolut idag. Skal ta en til nå, rett før jeg legger meg. Hadde egentlig tenkt å legge meg for en times tid siden, for jeg er skikkelig trøtt og klar for sengen. Men Kattepusen vår ville det annerledes. Hoppet opp i fanget, og "mor" har ikke samvittighet til å kaste han vekk derfra. Han pleier jo uansett ikke ligge så lenge før han ikke gidder mer, men nå sovna'n gitt, og her ligger'n enda. Søtnosen til "mor"!!
Bare tre dager igjen med tabletter nå, før det blir venting. På mensen. Men den vil jo heldigvis ikke vare mer enn 2-3 dager eller noe denne gangen, siden jeg begynner med sprøytene på dag 1 eller 2. Fiffig.
Denne gangen gruer jeg meg heller ikke til sprøytene, ikke første stikket heller. Jeg bare gleder meg til å komme igang. Gleder meg til å vite mer om hvordan det blir denne gangen. I den grad det går an å glede seg. Får jo ikke så mye større dose denne gangen enn det jeg gjorde forrige gang, så jeg tør liksom ikke håpe for mye heller.
Jeg stresser. Det er ikke bra. Stresser med alt som skjer, håper det ikke vil ha noen innvirkning på utfallet. Jeg prøver å finne avknappen, men den har gjemt seg godt. Prøver med en kopp kakao. Funker ikke. Koselig film og godteri. Funker ikke. Et godt og varmt bad. Funker ikke. Så neste forsøk vil være å flytte tv'n på badet, tappe i vann, ligge å søye i karet mens jeg ser en god film (i denne sammenheng helst en romantisk komedie) med kakao, godteri og gjerne litt brus. Vel, det hørtes nesten bare slitsomt ut det også.
Det popper opp hele tiden. Gravide mager. Barnevogner. Det er vår i luften, og nå begynner det å synes hvem som har fryst i vinter! Skulle ønske jeg ble smittet!
En tidligere kollega (som har flere barn) sa en gang at hun ble gravid bare av å snuse på trusa til mannen sin. Jøsses, tenkte jeg... Tenk om det var SÅ lett å få barn! Ekkelt, men lett. Skal nå sies at jeg IKKE har prøvd det trikset. Jeg burde gjerne........??
Nei, nå våknet katten gitt, det betyr at jeg endelig kan legge meg! Snakkes folkens :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar