mandag 30. september 2013

Det er for tiden stor trafikk. Vennligst vent.

Og jeg ventet. 17 minutter tok det før noen svarte i andre enden. Men nå er det gjort, om et par dager kommer det et brev i posten inneholdende resepter og diverse. Om litt går vi igang med fryseforsøk, skal Hjertegullet snart bli storesøster? Den som venter får se, og jeg er helt skjelven. Har trua, Hjertegullet kom jo på et fryseforsøk. Når det er sagt, så tar jeg heller ingenting for gitt. 

Jeg ligger for tiden langt på etterskudd med å holde meg oppdatert på bloggene jeg følger, så jeg kommer nok ikke til å lese meg opp på alt som har skjedd der ute. Tror ikke jeg har lest en blogg siden sommerferien, for etter ferien har jeg ikke hatt tid. Barnehagejenta, hus, jobb og mann tar alt av energi. Vi har forresten store planer på gang - vi er i gang med forhandlinger om husbygging! Med andre ord er det mye som skjer, og jeg gleder meg over hver dag som går, selv om jeg ikke alltid har tid til alt jeg ønsker. 

Ha en fin dag :)

(Har forresten kjøpt meg ipad, dette er første innlegget derfra. Jeg som aldri skulle ha noe fra Apple.....)

8 kommentarer:

 1. Åååååååååååååååååååååååååå så spennende :) Gleder meg med dere, og må jo bare klaffe
  Masse lykke til :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Det MÅ jo strengt tatt ikke klaffe, men det hadde passet bra :) Tusen takk for lykkeønskning!

   Slett
 2. ÅÅÅÅÅÅÅh... hurra! Gleder meg spent sammen med dere! Litt bittersøtt at vi en gang prøvde på likt og nå er vi der igjen. Uten at det har skjedd noe med meg i mellomtiden. Men sånn er livet. Jeg skal igang med sprøyter den 10.okt for mitt tredje ivf-forsøk. Jeg har 5 på frys, men de sparer jeg til senere og jeg er ferdig med alle hormonene.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg virkelig håper du slipper å vente lenger nå. Du fortjener å oppleve dette, det er jo herlig. Beundrer deg og andre som begir dere ut på dette opplegget på egenhånd, NÅR du en dag lykkes, vil du bli en herlig mamma :)

   Slett
 3. Heier på dere!!! Hjertegull kommer til å bli en fantastisk fin storesøster <3 Husbygging og greier? Opplys meg på FB :D :D
  Lillegutt forblir enebarn enda noen år til ser det ut som.. Men, jeg kan gå "gravid" sammen med deg likevel ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Du skal få full oppdatering, det er skikkelig spennende ;) jeg takker ja til gravidselskap :)

   Slett